Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Dublinas

Dublinas

Dublinas – nedidelis, bet savo lankytinų objektų įvairove prilygsta didžiausiems Europos miestams. Spalvingas, įdomus ir kontrastingas kraštovaizdis, puikus orų derinys. Planuojate atostogas ar verslo kelionę ir svarstote apie Dubliną? Sukate galvą, kaip neįprastai praleisti savaitgalį? Suskubkite, nes lėktuvų bilietai tirpsta! >>>

Dublinas

Dublinas – nedidelis, bet savo lankytinų objektų įvairove prilygsta didžiausiems Europos miestams. Spalvingas, įdomus ir kontrastingas kraštovaizdis, puikus orų derinys. Planuojate atostogas ar verslo kelionę ir svarstote apie Dubliną? Sukate galvą, kaip neįprastai praleisti savaitgalį? Suskubkite, nes lėktuvų bilietai tirpsta!

Ką aplankyti?

Į Airijos sostinę kasmet atvyksta tūkstančiai turistų, norinčių aplankyti miestą, susipažinti su čia gyvenančių žmonių įpročiais, kultūra ir kitais dalykais. Planuodami kelionę į Airijos sostinę jau dabar pradėkite pildyti lankomų vietų sąrašą, nes jų čia tikrai daug! Toliau pateikiame kelis patarimus puikiai kelionės pradžiai.

  • Trinity College – tai universitetas, po kurį galite laisvai vaikščioti visiškai nemokamai. Tai yra pats garsiausias ir geriausias Airijos universitetas, veikiantis dar nuo XVI amžiaus. Tad net neabejokite: įdomios istorijos bei architektūros čia tikrai netrūksta.
  • Prezidento rezidencija – nemokamas įėjimas vieną kartą per savaitę. Todėl nepraleiskite progos pamatyti Airijos prezidento gyvenimo ypatybes: viskas nuo A iki Z po vienu stogu.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Kur valgyti?

Dublinas žinomas ne tik dėl Guinness alaus daryklos. Be jos mieste gausu turistus traukiančių barų ir kitų linksmybių vietų. Norintiems paragauti tikro airiško alaus siūlome apsilankyti Brazen Head bare. O kur pavalgyti?

  • Port House – ispaniškas baras su skaniu maistu ir vynu. Čia galima išgerti skanios kavos, ramiai gurkšnoti vyną ir net sočiai pavalgyti.
  • One Pico – restoranas, į kurį verta užsukti tiems, kurie nori savo lėkštėje pamatyti tikrą meno kūrinį. Čia gyvenantys žmonės ir atvykę turistai tikisi, kad šis restoranas greitai gaus visas penkias žvaigždutes.

Laikas Airijoje

Keliaujant į Airiją pasukite laiką 2 valandomis atgal. Čia laikas skaičiuojamas 3 valandomis nuo UTC. Pasirūpinkite tiksliu laiku nuo pat kelionės pradžios. Tik neatsukite per daug, nes taip galite pavėluoti į skrydį ir pasimesti realiame laike. >>>