Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Londonas  Palanga

Palanga – Lietuvos vasaros sostinė

Lietuva nedidelė šalis, pasižymint ne tik pigiais skrydžiais, bet ir turinti net dvi sostines! Viena iš jų (oficiali ir tikra) yra Vilnius, bet vasarą populiarumo rekordus muša Palanga. Šiame nedideliame miestelyje, įsikūrusiame >>>

Palanga – Lietuvos vasaros sostinė

Lietuva nedidelė šalis, pasižymint ne tik pigiais skrydžiais, bet ir turinti net dvi sostines! Viena iš jų (oficiali ir tikra) yra Vilnius, bet vasarą populiarumo rekordus muša Palanga. Šiame nedideliame miestelyje, įsikūrusiame prie Baltijos jūros kranto, atostogauti renkasi ne tik Lietuvos gyventojų šeimos, bet ir poilsiautojai iš kitų šalių.

Smėlio kopos ir kaitri saulė natūraliam įdegiui

Palanga nėra didelis miestas, tad daug lankytinų objektų čia irgi nėra. Pagrindinės pramogos prasideda vasarą. Jono Basanavičiaus gatvėje įsikuria atrakcionų zonos, duris atveria restoranai.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Ką aplankyti Palangoje ir jos teritorijoje?

  • Nida – Kuršių Nerijos kopų grožis bei žvejų kaimelio kultūra ir tradicijos. Rekomenduojama apsilankyti Gintaro muziejuje, kuriame eksponuojamos išskirtinių archeologinių gaminių kopijos.
  • Lietuvos jūrų muziejus – būtent Klaipėdoje įsikūrusiame muziejuje publiką savo šokiais ir pasirodymais apstulbina delfinai. >>>