Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Valensija

Valensija – Viduržemio jūros link

Kartais juk visiems norisi labiau poilsinių atostogų prie jūros? Šiuo metu pigūs skrydžiai iš Vilniaus į Valensiją. Viduržemio jūros pakrantė, saulė ir šviežias kokybiškas maistas. Tai jums garantuos puikias atostogas Ispanijoje, Valensijos mieste. >>>

Valensija – Viduržemio jūros link

Kartais juk visiems norisi labiau poilsinių atostogų prie jūros? Šiuo metu pigūs skrydžiai iš Vilniaus į Valensiją. Viduržemio jūros pakrantė, saulė ir šviežias kokybiškas maistas. Tai jums garantuos puikias atostogas Ispanijoje, Valensijos mieste.

Top lankytinos vietos

Žymiausia iš jų yra Menų ir mokslų miestas. Tai 5 pastatų kompleksas. Jį sudaro operos teatras, planetariumas, galerija, sodas, mokslo muziejus ir okeanografijos parkas po atviru dangumi. Kitas labai žymus objektas yra Valensijos katedra. Galėsite pamatyti kontroversiškai vertinamą šventąjį Gralį taurę, iš kurios gėrė pats Jėzus Kristus. Meno mylėtojus sužavės du dailininko Francisco Goya paveikslai koplyčioje. Tai yra tik kelios iš daugelio lankytinų vietų.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Ispaniško maisto rojus

Ryžiai svarbi Ispanijos kultūros dalis. Dėl šios priežasties paragaukite paelijos. Tai yra tradicinis patiekalas, ryžiai su jūrų gėrybėmis, žuvimi. Restoranas Mateu garantuos jums, kad patirtumėte neišdildomą įspūdį dėl šio patiekalo. Centriniame turguje galite nusipirkti mums neįprasto maisto. Tai yra skrudintas moliūgas. Jį galėsite su savimi pasiimti į pikniką prie jūros.

Išlaidos

Lyginant su Vilniumi, Valensija šiek tiek brangesnis miestas. Tačiau šviežių vaisių, daržovių bei jūrų gėrybių kainos maloniai nustebins. Viešbučiai nebrangūs, vidutinė kaina už naktį bus apie 80 eurų dviem asmenims. Tai yra puiki vieta neišlaidaujantiems ir norintiems naujų patirčių.

Geležinio vilko legendos miestas

Vilniaus miesto įkūrimo legenda byloja, kad Lietuvos Didysis kunigaikštis Gediminas susapnavo geležinį vilką, staugiantį ant aukšto kalno. Ryte žynys Lizdeika paaiškino, kad toje vietoje, kurioje staugė vilkas, išaugs didis ir garsus miestas. Tada upių santakoje buvo supiltas piliakalnis ir pastatyta pilis. >>>