Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Stavangeris

Kur pavalgyti Stavangeryje?

Jei norite paragauti tikro norvegiško maisto, užsukite į restoraną „Renaa“ – čia patiekalai gaminami iš šviežių vietinių produktų, tad galėsite pasimėgauti puikiais tradiciniais patiekalais. Beje, šis Stavangerio restoranas yra pelnęs Mišleno žvaigždutę, tad apsilankyti čia tikrai verta! >>>

Kur pavalgyti Stavangeryje?

Jei norite paragauti tikro norvegiško maisto, užsukite į restoraną „Renaa“ – čia patiekalai gaminami iš šviežių vietinių produktų, tad galėsite pasimėgauti puikiais tradiciniais patiekalais. Beje, šis Stavangerio restoranas yra pelnęs Mišleno žvaigždutę, tad apsilankyti čia tikrai verta!

Informacija keliaujantiems į Stavangerį

Stavangeryje vyrauja jūrinis klimatas – žiemos čia gana šiltos, o vasarą nebūna didelių karščių, tad šiame mieste puikiai jausis švelnius orus mėgstantys turistai. Vakarienės kaina Stavangerio restoranuose prasideda nuo 20 Eur, espreso kavos puodelis kainuoja apie 3 Eur. Lėktuvų bilietų į Stavangerį galima rasti už maždaug 60–100 Eur.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Kultūrinės pramogos Vilniuje

Vilnius tikrai turi ką pasiūlyti miesto svečiams – lankytojus čia žavi ne tik jaukus senamiestis ir nuostabi architektūra, bet ir įvairūs renginiai bei festivaliai.

  • Vilnius Jazz – tai seniausias kasmetinis Vilniaus džiazo festivalis, kuriame daug dėmesio skiriama įvairioms šiuolaikinio džiazo atmainoms.
  • Kino pavasaris – didžiausias kino festivalis Lietuvoje, kurio metu žiūrovai turi galimybę pamatyti geriausius nekomercinio kino filmus iš įvairių šalių.
  • Sostinės dienos – didžiausia Vilniaus šventė, kviečianti vilniečius ir miesto svečius į daugybę  nemokamų renginių visame mieste.

Azijos dvelksmas Vilniuje

Vilniuje yra daugybė įvairių tautų patiekalus gaminančių restoranų, tad, jei esate Azijos virtuvės mėgėjas, čia tikrai rasite progų paragauti rytietiškų valgių.

  • Taste – korėjiečių virtuvės restoranas, kuriame galėsite paragauti tradicinės sriubos ir įvairių grilio patiekalų.
  • Namaste India – indų virtuvės restoranas, patiksiantis mėgstantiems aromatingus ryžių patiekalus.
  • Gyoza – tai Vilniaus centre įsikūręs japoniškų koldūnų ir kitų tradicinių  patiekalų restoranas. >>>