Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Sankt Peterburgas

Petro Didžiojo šedevras – Sankt Peterburgas

Caro Petro Didžiojo įkurtas Rusijos miestas vadinamas vienu iš gražiausių pasaulio miestų. Beveik du šimtmečius sostine buvęs Sankt Peterburgas garsėja dėl įspūdingos architektūros, kultūros bei menų. >>>

Petro Didžiojo šedevras – Sankt Peterburgas

Caro Petro Didžiojo įkurtas Rusijos miestas vadinamas vienu iš gražiausių pasaulio miestų. Beveik du šimtmečius sostine buvęs Sankt Peterburgas garsėja dėl įspūdingos architektūros, kultūros bei menų.

Ką aplankyti Sankt Peterburge?

Įsigijote lėktuvo bilietus į Sankt Peterburgą? Pirmyn – mieste yra daug ką apžiūrėti!

  • Ermitažas ir Ermitažo muziejus – vadinamieji Žiemos rūmai lankytojus žavi dėl savo architektūros ir puošnumo, o jame įrengtas muziejus – ne mažiau prabangus ir stulbinantis.
  • Kraujo Gelbėtojo šventykla (rus. Спас на крови) – savo puošnumu, spalvų įvairove bei originalumu stulbinanti cerkvė, pastatyta vietoje, kurioje buvo mirtinai sužeistas imperatorius Aleksandras Antrasis.
  • Petropavlovsko tvirtovė – vieta, nuo kurios prasidėjo šio miesto istorija. Įspūdingos tvirtovės centre stovi ir seniausia miesto katedra.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Sankt Peterburgas kviečia

Tradicinė rusiška virtuvė gerai žinoma ir Lietuvoje, tačiau visai kitoks jausmas paragauti tradicinių valgių viešint toje šalyje. Štai kelios tikrai puikios vietos, kur galima sočiai pasivaišinti:

  • Pelmeniya on Marata – vienas iš geriausiai įvertintų restoranų Sankt Peterburge. Ši vieta garsėja dėl didžiulio koldūnų pasirinkimo.
  • The Repa rusiškos virtuvės restoranas, įsikūręs jaukioje aplinkoje. Lankytojus čia traukia artistiška atmosfera, puikios kokybės maistas ir prieinamos kainos.

Magiškos baltosios naktys Sankt Peterburge

Ar kada teko matyti saulę šviečiant visą naktį? Sankt Peterburgas – vienas iš miestų, kuriame galima pasigrožėti šiuo reiškiniu. Nors tai trunka tik kelias savaites, mieste tuo metu vyksta įvairūs renginiai, o pasivaikščioti po gatves galima ir vidurnaktį.

Įdomybių pilnas Vilnius

Didžiausias Europoje senamiestis. Vienas iš seniausių universitetų Rytų Europoje. Vienas iš aukščiausių pasaulyje televizijos bokštų pasaulyje. Visa tai – tik dalis to, ką galite rasti Lietuvos sostinėje. Paskubėkite pasinaudoti pigių skrydžių galimybėmis – bilietai tirpsta akyse! >>>