Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Niujorkas

Niujorkas – gyvenimas kaip filmas

Niujorkas – būtent šis miestas įtrauktas į kiekvieno užkietėjusio keliautojo sąrašą. Visi populiarieji filmai puikiai apibūdina kasdienį amerikiečių gyvenimo ritmą: nesibaigiantys kamščiai ir visur skubanti >>>

Niujorkas – gyvenimas kaip filmas

Niujorkas – būtent šis miestas įtrauktas į kiekvieno užkietėjusio keliautojo sąrašą. Visi populiarieji filmai puikiai apibūdina kasdienį amerikiečių gyvenimo ritmą: nesibaigiantys kamščiai ir visur skubanti milijoninė minia. Norite pasijusti, kaip vienas iš tų filmų veikėjų? Nepražiopsokite pigių skrydžių pasiūlymų ir mėgaukitės kiekviena čia praleista minute.

Niekada nemiegantis miestas

Niujorkas – didžiulis miestas. Čia tarp pasirinkimų platybės kartais pasimeta net čia gyvenantys žmonės, tai ką jau kalbėti apie žmogų, atvykusį į šį kraštą pirmą kartą iš Europos. Privalumas yra tas, kad šiame mieste daugybė ne tik nemokamų, bet ir visą parą pasiekiamų lankytinų objektų.

  • Centrinis parkas – tikra Jungtinių Amerikos Valstijų žvaigždė. Čia sukurta daugiau negu 200 filmų, o savo neužslėptu grožiu jis užburia kone kiekvieną. Bendras parko ilgis 10 km, taigi ekskursija čia gali užimti visą dieną.
  • Rockefeller Center – 19 milžiniškų pastatų kompleksas pačiame Manhatano centre. Visas žavesys atsiskleidžia sutemus, kai įžiebiamos visos šviesos, o žiemą pastatoma eglutė. Taigi vaizdas priverčia išsižioti kiekvieną.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Nevalia atsisakyti greito maisto

Natūralu, jog keliaujant kitose šalyse, norisi paragauti vietinio maisto. Bet keliaujant į Niujorką, labai patartina įsilieti į čia gyvenančių rutiną ir neatsisakyti kinų kvartaluose ar miesto centre siūlomo greito maisto.

  • Starbucks – greito maisto restoranas, kuriame kava išsinešti – įprastas reikalas, o dideli sumuštiniai –  kasdienis maistas.
  • Pastis – įprasta vėlyvųjų pusryčių vieta, kur susilieja prancūzų virtuvės subtilumas ir amerikiečių maisto riebumas. Keptos dešrelės, traški vištiena ir pupelės – sotus pilvas garantuotas. >>>