Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Memingenas

Memingenas – puiki atostogų pradžia

Memingenas – nedidelis miestas pietinėje Vokietijos dalyje, Bavarijos žemėse. Didžiausios Vokietijos žemės garsėja dėl Alpių kalnų, pasakiškų viduramžių laikų pilių. O kur dar tradicinės šventės ir festivaliai! Pradėkite savo atostogas nuo Memingeno! >>>

Memingenas – puiki atostogų pradžia

Memingenas – nedidelis miestas pietinėje Vokietijos dalyje, Bavarijos žemėse. Didžiausios Vokietijos žemės garsėja dėl Alpių kalnų, pasakiškų viduramžių laikų pilių. O kur dar tradicinės šventės ir festivaliai! Pradėkite savo atostogas nuo Memingeno!

Kuo žavingas Memingeno miestas?

Štai kuo gali sudominti istorinis Memingeno miestas:

  • Pasivaikščiokite senamiestyje. Jame rasite viduramžių laikų miesto vartus, bokštus, idiliškas aikštes ir gatves. Verta užsukti į antradieniais ir sekmadieniais šalia rotušės veikiantį turgų (vok. Marktplatz).
  • Šv. Martyno bažnyčia – iki šiol aukščiausias Memingeno statinys.
  • Per miesto šventes ir festivalius čia dar jaukiau. Spalį vyksta Memingeno mugė, gegužę švenčiamas žydėjimo festivalis, vasaros pradžioje minima žvejų diena.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Memingene yra iš ko rinktis išalkus

Nedideliame mieste yra apie 150 restoranų, vyninių ir barų.

  • Toscana – gerų atsiliepimų sulaukiantis restoranas, kuriame vaišinama itališku, vegetarišku ir Viduržemio jūros maistu.
  • Barfuesser die Hausbrauerei pub’e galima tikėtis puikaus maisto didelėmis porcijomis. Užsisakykite mėsainių su bulvytėmis, gardžių salotų, mėsos kepsnių.
  • Moritz restoranas-baras-kavinė. Čia vyrauja lounge atmosfera, siūlomas platus gėrimų ir nebrangaus maisto pasirinkimas.

Pasikraukite jėgų Memingene

Ieškokite pigių skrydžių į Memingeną! Pajuskite jaukaus bavariško miesto dvasią, prasiblaškykite istoriniame senamiestyje, užsukite į vietinį restoranėlį. Memingenas – įdomi stotelė prieš tolimesnę kelionę arba ramus atokvėpis jau grįžtant. >>>