Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Malmė

Malmė – Švedijos lobis

Žinomiausias Malmės objektas – beveik 8 km besidriekiantis tiltas, jungiantis šias dvi Skandinavijos šalis. Malmė laikoma vienu iš daugiakultūriškiausių miestų Švedijoje, kurį dėl pigių skrydžių dažnai renkasi turistai. Apsilankykite ir jūs! >>>

Malmė – Švedijos lobis

Žinomiausias Malmės objektas – beveik 8 km besidriekiantis tiltas, jungiantis šias dvi Skandinavijos šalis. Malmė laikoma vienu iš daugiakultūriškiausių miestų Švedijoje, kurį dėl pigių skrydžių dažnai renkasi turistai. Apsilankykite ir jūs!

Įdomybių pilna Malmė

Trečias pagal dydį Švedijos miestas gali pasigirti savo architektūros įvairove. Todėl šiame mieste yra daug lankytinų vietų. Pirma, žinoma, vertėtų aplankyti Gamla Staden – Malmės senamiestį. Abejingų nepaliks žavingos siauros gatvelės ir daugybė įspūdingų istorinių vietų: Šv. Petro bažnyčia, miesto aikštė, Malmės rotušė bei XVI a. pastatyta Lilla Torg aikštė. Taip pat dėmesio verta ir netoli senamiesčio esanti Malmės pilis, kurioje veikia keli muziejai. Ir galiausiai būtina pamatyti garsiausią Malmės objektą – 200 metrų aukščio susuktą bokštą (Turning Torso), kuris taip pat yra aukščiausias pastatas visoje Skandinavijoje.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Skonių įvairovė Malmėje

Sakoma, kad niekur kitur Skandinavijoje negalima rasti tokios restoranų, kavinių ir kitų maitinimo įstaigų įvairovės, kuri karaliauja Malmėje. Skonės provincijos centre rasite delikatesus, garsėjančius visoje Švedijoje. Štai keli firminiai Malmės patiekalai:

  • Kepta žąsis. Tradiciniu būdu paruošta žąsis nustebins net ir didžiausius gurmanus.
  • Rūkytas ungurys. Mėgstantys paskanauti jūros gėrybių tikrai nepraleis progos paragauti šio vietinio delikateso.
  • Kiaušininiai tortai. Šis tradicinis skanėstas iš pažiūros šiek tiek primena lietuvišką šakotį ir puikiai tinka prie kavos ar arbatos.

Malmė – Švedijos ekoturizmo centras

Malmė gali pasigirti išpuoselėtais ir įspūdingais parkais bei daugybe žaliųjų zonų, kviečiančių visus atsipūsti. Restoranuose gaminama vien tik iš ekologiškų produktų, dauguma iš jų – vietiniai. Jūs taip pat galite juos įsigyti miesto turguose! >>>