Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Madridas

Madridas – didžiausias ir turtingiausias Ispanijos miestas!

Įsigykite lėktuvo bilietus į svarbiausią Ispanijos finansų ir kultūros centrą. Muziejai, istorinės vietos neleis nuobodžiauti ir skatins produktyviai leisti laiką. >>>

Madridas – didžiausias ir turtingiausias Ispanijos miestas!

Įsigykite lėktuvo bilietus į svarbiausią Ispanijos finansų ir kultūros centrą. Muziejai, istorinės vietos neleis nuobodžiauti ir skatins produktyviai leisti laiką.

Nemokamai lankytini muziejai Madride

Sutaupyti kelionei į šį miestą galite įsigiję pigius skrydžius bei keliaujant po nemokamus muziejus mieste. Štai pateikiame jums top 3, kuriuos privalu aplankyti:

  • Museo del Prado. Tai yra vienas iš žymiausių muziejų, kuriame eksponuojami žymiausi ispanų ir kitų šalių menininkų darbai.
  • Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia. Tai yra populiarus muziejus, kuriame rasite Pablo Picasso, Salvadoro Dali ir kitų garsiausių menininkų kūrinius.
  • Madrid’s Museo taurino. Čia pamatysite ekspozicijas, skirtas jus supažindinti su bulių kautynėmis. Viskas nuo matadoro aprangos iki bulių kautynių fotografijų.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Madridas futbolo aistruoliams

Miestas garsėja dėl savo sporto klubų, ypač futbolo. Čia yra įsikūręs įspūdingas futbolo klubo Madrido Real namų stadionas. Taip pat Santiago Bernabéu stadionas, kuris buvo atidarytas 1947 m. Jame telpa daugiau negu 80 tūkst. žmonių ir čia keturis kartus vyko UEFA Čempionų lygos bei Europos futbolo ir vienas Pasaulio futbolo čempionato finalai. Galite sudalyvauti stadiono ekskursijoje, kurios kaina prasideda nuo 24 Eur.

Viešasis transportas Madride

Šiame mieste yra įrengta 12 metro linijų, todėl juo keliauti patogiausia. Bilieto kaina priklauso nuo zonos, kuria keliausite. Taigi svyruoja nuo 1,5–2 Eur. Kelionė iš oro uosto metro kainuoja apie 5 Eur. >>>