Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Los Andželas

Kalifornijos saulės spinduliai lėkštėje

Dažnas esame girdėję apie amerikiečių nesveiko maisto kultūrą, tačiau šio stereotipo šiukštu negalima taikyti Los Andželo gyventojams: atvykus čia neįmanoma nepastebėti sveiką gyvenimo būdą propaguojančių žmonių, kurių rankose kur kas dažniau pamatysime ne >>>

Kalifornijos saulės spinduliai lėkštėje

Dažnas esame girdėję apie amerikiečių nesveiko maisto kultūrą, tačiau šio stereotipo šiukštu negalima taikyti Los Andželo gyventojams: atvykus čia neįmanoma nepastebėti sveiką gyvenimo būdą propaguojančių žmonių, kurių rankose kur kas dažniau pamatysime ne dešrainius ir gazuotų gėrimų buteliukus, o šviežius mangus, ananasus, papajas, taip pat natūralias sultis ar žaliuosius kokteilius. Los Andžele siūloma aplankyti salotų barus, siūlančius gaivius vasariškus patiekalus išrankiausiems skoniams, taip pat lankytojų nenuvils ir lengvi vietnamiečių bei korėjiečių virtuvės patiekalai.

Kiek kainuoja Los Andželo žavesys?

Galimybių paišlaidauti Los Andžele – apstu, ypač lankytinose vietose, kuriose apsilankymas gali kainuoti net 100 dolerių suaugusiam asmeniui, tačiau pasidžiaugti šio miesto žavesiu galima ir nebrangiai – vakarienė kukliame, bet jaukiame restorane kainuos apie 15–20 dolerių, o mėgautis kavos puodeliu, stebint nepakartojamą Kalifornijos saulėlydį, užteks ir 2 dolerių. Lėktuvų bilietų į Los Andželą nesunkiai rasite už patrauklią kainą, tad leiskitės į neišdildomų įspūdžių kupiną kelionę!

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Šarmingas Vilniaus jaunatviškumas

Šiandien Vilnius – itin jaunatviškas miestas: kiekvieną rugsėjį į sostinę suguža tūkstančiai jaunuolių, ketinančių studijuoti Vilniaus aukštosiose mokyklose. Miesto gatvės kaipmat prisipildo studentiško klegesio ir skambaus juoko, o jaunatviškas entuziazmas tiesiog tvyro ore.

Vilniuje yra daugybė barų, naktinių klubų ir kitų pasilinksminimo vietų, kuriose jauni žmonės gali smagiai praleisti laiką, tačiau ne mažiau studentišką gyvenimą atspindi ir pačių studentų kuriamos šventės, iš kurių bene ryškiausia – Vilniaus universiteto Fizikų diena (FiDi), pirmą kartą surengta 1969 m. Ši šventė kiekvieną pavasarį džiugina vilniečius ir miesto svečius, kuriuos labiausiai žavi tradicinė Fizikos fakulteto studentų eisena į Filologijos fakultetą: fizikai, kartu su renginio simboliu Dinu Zauru, iškilmingai keliauja atsiprašyti filologių už kadaise neva joms padarytą skriaudą. FiDi renginys ne tik linksma ir originali šventė, bet ir puikus studentiškos tradicijos pavyzdys.

Greiti pietūs Vilniuje

Vilniaus senamiestyje vietų, kur pavalgyti, ras ne tik tradicinės įvairių tautų virtuvės mėgėjai – čia gausu kavinukių, puikiai atitinkančių ir nuolat skubančių bei norinčių papietauti greitai poreikius. Senamiestyje galima rinktis populiarų tinklinį restoraną, pavyzdžiui, piceriją Charlie Pizza, kurioje pavalgyti užtruks ne daugiau nei 30 min., arba vieną iš daugelio Vilniaus kavos parduotuvių – čia pagriebę kavos puodelį ir šviežią sumuštinį galėsite pavalgyti ir trumpai atsikvėpti kad ir ramiame senamiesčio parke ant suoliuko. >>>