Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Liverpulis

Liverpulis – muzikos ir futbolo miestas

Anglijos čempionų futbolo klubas ir legendinė grupė „The Beatles“ – su kokiu miestu jums visa tai asocijuojasi? Greičiausiai su šiaurės vakarų Anglijoje esančiu Liverpulio miestu! Tačiau į Liverpulį verta keliauti ne vien dėl muzikos ir futbolo. >>>

Liverpulis – muzikos ir futbolo miestas

Anglijos čempionų futbolo klubas ir legendinė grupė „The Beatles“ – su kokiu miestu jums visa tai asocijuojasi? Greičiausiai su šiaurės vakarų Anglijoje esančiu Liverpulio miestu! Tačiau į Liverpulį verta keliauti ne vien dėl muzikos ir futbolo.

Ką aplankyti?

Pigūs skrydžiai į Liverpulį leis jums aplankyti pačias įdomiausias šio miesto vietas.

  • Liverpulio anglikonų katedra – 1904 metais suprojektuota katedra yra didžiausia visoje Didžiojoje Britanijoje ir penkta pagal dydį visame pasaulyje.
  • The Beatles Story – muziejus, skirtas legendinės grupės mylėtojams, visi muziejaus eksponatai yra susiję su bitlais.
  • Pasaulio muziejus – čia galite rasti vieną didžiausių egiptologijos kolekcijų ir netgi tikras Egipto mumijas!

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Ko ragauti?

Išalkote? Užsukę į restoraną paragaukite avienos ir daržovių troškinio – vietiniai jį tiesiog dievina. Desertui rinkitės pudingą su sirupu, rabarbarų pyragą arba duonos ir sviesto pudingą.

Vienas žymiausių britų virtuvės patiekalų – žuvis ir skrudintos bulvytės. Šį patiekalą galite rasti beveik kiekvienoje britų užkandinėje. Kepsnys su kepenimis, trintų bulvių pyragas ar sekmadienio kepsnys yra puikus pasirinkimas kiekvienam išalkusiam. >>>