Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Lidsas

Lidsas spinduliuoja jaunatvišką energiją

Šiaurės Anglijoje esantis miestas – angliškos idilės pavyzdys. Dėl stiprios mokslo bendruomenės traukia jaunus žmones iš visos Europos. Šiame mieste nuostabaus grožio panoramas kuria tekanti upė Aire ir įvairaus laikotarpio architektūros paminklai. >>>

Lidsas spinduliuoja jaunatvišką energiją

Šiaurės Anglijoje esantis miestas – angliškos idilės pavyzdys. Dėl stiprios mokslo bendruomenės traukia jaunus žmones iš visos Europos. Šiame mieste nuostabaus grožio panoramas kuria tekanti upė Aire ir įvairaus laikotarpio architektūros paminklai.

Atrasite savo mylimą vietą

Lidso miestas yra gana kontrastingas: nuo siaurų senamiesčio gatvelių iki milžiniškų prekybos centrų. Atvykus į šį miestą, kiekvienas ras sau patrauklią vietą poilsiui. Ieškodami angliškos harmonijos nepamirškite apsilankyti šiose vietose:

  1. Harewood house – tai neįtikėtino grožio sodas ilgiems pasivaikščiojimams. Dėmesį kaustys floros ir architektūros sprendimai, kurie driekiasi visus 400 hektarų. Taip pat netoliese galėsite pasigrožėti XVIII a. statiniu, kuriame gyveno garsi The Lascelles šeima.
  2. Leeds Town Hall – viena iš didžiausių aikščių visoje Anglijoje. Tai yra pagrindinė miesto renginių vieta, kurią atidarė pati Anglijos karalienė Viktorija.
  3. Kirkstall Abbey – išskirtinės architektūros bei auros vienuolynas. Jis šiuo metu veikia kaip muziejus. Buvęs vienuolynas yra pačiame miesto centre, todėl susipažinsite su ne tik senuoju, bet ir naujuoju miesto veidu.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Įprastai neįprastas skonis

Anglijos mieste daugybė turgaviečių. Vyksta daug gatvės maisto festivalių, kuriuose visada šviežias maistas. Todėl kai norėsite valgyti, būkite ramūs, nes maistas bus patiektas greitai bei kokybiškai. Kai kelionėje gurguliuojantis pilvas neduos ramybės, Lidsas kvies paragauti:

  1. Keptų vištienos sparnelių, patiekiamų su ryžiais bei šviežiomis salotomis. Iš pirmo žvilgsnio tai gali atrodyti, kaip labai įprastas skonis. Bet visa paslaptis slypi tame, kaip vištiena paruošta.
  2. Fish and chips užkandis. Tai yra bene populiariausias užkandis tarp čia gyvenančių žmonių. Tešloje apkepta žuvis patiekiama su traškiomis bulvytėmis.
  3. Sūdytas „braunis” – tai mums jau pažįstamo šokoladinio pyrago kiek netradicinis skonis. Tačiau paragaukite, kaip puikiai dera šokolado ir druskos skonių natos.

Kelionės kaina į Lidsą

Galite atsipalaiduoti, nes dar net neprasidėjus kelionei, jau sutaupėte įsigiję pigius bilietus. Sutaupytus pinigus galite išleisti pramogoms Lidse. Vakarienė miesto kavinėje jums gali kainuoti nuo 15 Eur. Norintys aplankyti muziejus į juos gali patekti nemokamai. Nuoma? 30 Eur už kambarį. >>>