Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Las Palmas (Kanarų salos)

Ryškios Las Palmaso miesto ir gamtos spalvos

Jei jums atostogos asocijuojasi su visada šviečiančia saule, žydru šiltu vandeniu, palmių svyravimu, paplūdimiais ir šarminga miesto atmosfera, turite keliauti į Las Palmasą. Tai yra Ispanijai priklausančios Gran Kanarijos salos sostinė! >>>

Ryškios Las Palmaso miesto ir gamtos spalvos

Jei jums atostogos asocijuojasi su visada šviečiančia saule, žydru šiltu vandeniu, palmių svyravimu, paplūdimiais ir šarminga miesto atmosfera, turite keliauti į Las Palmasą. Tai yra Ispanijai priklausančios Gran Kanarijos salos sostinė!

Ką Las Palmase aplankysite pirmiausiai?

Šiame pasaulio kampelyje tarpusavyje dera gamtos egzotika ir visada judrus miesto gyvenimas. Keliaukite į Las Palmasą tik su pigiais lėktuvų bilietais!

  • Pažintį pradėkite nuo seniausios miesto dalies, vadinamos Vegueta. Siauros akmenimis grįstos gatvelės, tipinė Kanarų salų architektūra, Santa Ana aikštė ir katedra.
  • Kolumbo name atrasite Kanarų salų ir Amerikos sąsajas, sužinosite, ką šiose vietovėse veikė Kristupas Kolumbas.
  • Las Canteras – 3 km besitęsiantis pagrindinis salos paplūdimys.

Lengvas maistas su pikantiška nata

  • Papas arrugadas – vienas skaniausių Kanarų salų patiekalų. Tai mažos šviežios bulvės, patiekiamos su aštriu mojo padažu ir virta žuvimi.
  • Almogrote – kietojo sūrio, pipirų, alyvuogių aliejaus ir česnako užtepėlė, patiekiama su skrudinta duona. Skaniausia šį lengvą užkandį ragauti prieš pagrindinį valgį.
  • Crema Catalana – klasikinis pieno ir kremo Ispanijos desertas su citrinos žievele ir cinamonu. Ispaniškoji creme brûlée versija.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Tikėkitės žemų kainų

Las Palmase galima tikėtis panašių arba žemesnių kainų negu Lietuvoje. Pagrindinis patiekalas nebrangiame restorane Ispanijos kurorte kainuos apie 8 Eur. Už kavą, alkoholinius ir nealkoholinius gėrimus čia mokėsite mažiau.

Vilniuje patogu keliauti dviračiu ir pėsčiomis

Kodėl neapsilankius Lietuvos sostinėje Vilniuje, kai skrydžiai tokie pigūs? Šiame kompaktiškame mieste turėsite daug laiko, nes įdomiausi lankytini objektai išsidėstę visai netoli vienas nuo kito. Vilnių dar geriau pažinsite keliaudami pėsčiomis ar važinėdami miesto dviračiais. >>>