Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Larnaka

Kipras – rojus Europoje

Kodėl kelionės į Kiprą tokios populiarios? Atsakymas paprastas – keliautojams sunku atsispirti pigiems lėktuvų bilietams į devynis mėnesius trunkančią vasarą, palmių oazes ir paplūdimius, subtropinį klimatą, šiltų žmonių draugiją ir dar daugiau! >>>

Kipras – rojus Europoje

Kodėl kelionės į Kiprą tokios populiarios? Atsakymas paprastas – keliautojams sunku atsispirti pigiems lėktuvų bilietams į devynis mėnesius trunkančią vasarą, palmių oazes ir paplūdimius, subtropinį klimatą, šiltų žmonių draugiją ir dar daugiau!

Larnaka – vienas iš populiariausių Kipro miestų

Ką įdomaus pamatysite nuvykę į vieną iš seniausių ir didžiausių miestų Kipro saloje?

  • Foinikoudes yra 600 m ilgio palmių promenada, apimanti pakrantės liniją. Žymiausioje Larnakos gatvėje vilioja įvairios pramogos, kultūriniai renginiai, kavinės, restoranai.
  • Druskos ežeras traukia ne tik turistus, bet ir flamingus. Išvyskite būrius egzotiškųjų paukščių!
  • Kipre sutaria krikščionybės ir islamo religijos. Garsiausios religinės vietovės Larnakoje yra Šv. Lazaro bažnyčia ir Hala Sultan mečetė.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Mėgaukitės graikišku maistu

Pateikiame keletą išsamių graikiškų valgių aprašymų.

  • Grilyje keptas kiprietiškas halloumi sūris. Jis, patiektas šiltoje pita duonoje, pagardintas pomidorais bei gražgarstėmis, yra vienas iš populiariausių patiekalų Kipre.
  • Koupepia patiekalas gaminamas iš maltos mėsos, ryžių, svogūnų, pomidorų ir žolelių įdaro bei vynuogių lapų. Turbūt šį patiekalą būtų galima pavadinti graikiškais balandėliais.
  • Pagrindiniai Oven macaroni patiekalo ingredientai: didelės makaronų tūbelės, Bešamelio padažas, malta kiauliena ir anari sūris. Patiekalas kepamas orkaitėje. >>>

Mūsų partneriai

Bendraukime

Facebook Instagram linkedin

Kontaktai

Vašingtono a. 1, Vilnius
+370 5 2080000
[email protected]
I - V 8:00 - 18:00

Stipriausi Lietuvoje 2022
Top įmonė



Skrendu.lt – tai patogi pigių skrydžių paieškos platforma keliautojams, ieškantiems geriausių skrydžių pasiūlymų ir nepakartojamų patirčių. Esame pasiruošę išklausyti tavo kelionių troškimus bei pasakojimus, o išklausę – įgyvendinti! Dabar - ypatingai palankus metas skrydžiams lėktuvu!

Skrendu.lt siūlo krypčių bei avialinijų įvairovę: čia rasi paskutinės minutės lėktuvų bilietus, pigius skrydžius į šalis už Atlanto, patogias keliones lėktuvu į Aziją bei, ko gero, geriausius pasiūlymus lėktuvo bilietams kelionei po Europą! Kompetentingų Skrendu.lt profesionalų komanda užtikrins, jog tave pasiektų pigiausi lėktuvų bilietai bei pasirūpins skrydžio patogumu! Su Skrendu.lt pagalba pigūs skrydžiai bei jų paieška taps tavo maloniu hobiu!

Mes - riteriai, šuoliuojantys debesų ruožais, kovojantys su negandom ir rutina, vėtrom ir pūgomis, mintimis - kiekvienam lėktuve, kur į atostogas įsiruošia dar tuščiomis nuotykių kišenėmis skrendantys keleiviai! Paskambink, jeigu tave domina lėktuvų bilietai į skrydį, kur šypsenas nemokamai dalina +370 5 2080000, parašyk, jeigu kelionės metu nesinori nešioti skydo nuo rūpesčių ant kupros [email protected]. Gaudyk kelionę su entuziazmu ir nedvejok - nelauk, kol tavo kėdę lėktuve užims kitas!

© 2024 Baltic Tours Group, UAB Tel. +370 5 2080000, [email protected] Visos teisės saugomos