Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Larnaka

Kipras – rojus Europoje

Kodėl kelionės į Kiprą tokios populiarios? Atsakymas paprastas – keliautojams sunku atsispirti pigiems lėktuvų bilietams į devynis mėnesius trunkančią vasarą, palmių oazes ir paplūdimius, subtropinį klimatą, šiltų žmonių draugiją ir dar daugiau! >>>

Kipras – rojus Europoje

Kodėl kelionės į Kiprą tokios populiarios? Atsakymas paprastas – keliautojams sunku atsispirti pigiems lėktuvų bilietams į devynis mėnesius trunkančią vasarą, palmių oazes ir paplūdimius, subtropinį klimatą, šiltų žmonių draugiją ir dar daugiau!

Larnaka – vienas iš populiariausių Kipro miestų

Ką įdomaus pamatysite nuvykę į vieną iš seniausių ir didžiausių miestų Kipro saloje?

  • Foinikoudes yra 600 m ilgio palmių promenada, apimanti pakrantės liniją. Žymiausioje Larnakos gatvėje vilioja įvairios pramogos, kultūriniai renginiai, kavinės, restoranai.
  • Druskos ežeras traukia ne tik turistus, bet ir flamingus. Išvyskite būrius egzotiškųjų paukščių!
  • Kipre sutaria krikščionybės ir islamo religijos. Garsiausios religinės vietovės Larnakoje yra Šv. Lazaro bažnyčia ir Hala Sultan mečetė.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Mėgaukitės graikišku maistu

Pateikiame keletą išsamių graikiškų valgių aprašymų.

  • Grilyje keptas kiprietiškas halloumi sūris. Jis, patiektas šiltoje pita duonoje, pagardintas pomidorais bei gražgarstėmis, yra vienas iš populiariausių patiekalų Kipre.
  • Koupepia patiekalas gaminamas iš maltos mėsos, ryžių, svogūnų, pomidorų ir žolelių įdaro bei vynuogių lapų. Turbūt šį patiekalą būtų galima pavadinti graikiškais balandėliais.
  • Pagrindiniai Oven macaroni patiekalo ingredientai: didelės makaronų tūbelės, Bešamelio padažas, malta kiauliena ir anari sūris. Patiekalas kepamas orkaitėje. >>>