Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Kutaisis

Kutaisis – senasis Gruzijos miestas

Kutaisis – trečias miestas pagal dydį Gruzijoje po Tbilisio ir Batumio. Ieškokite pigių skrydžių ir leiskitės į vieną iš seniausių miestų pasaulyje. Kutaisio vardas buvo paminėtas epinėje graikų poemoje Argonautika. Ji buvo parašyta prieš 3300 metų! >>>

Kutaisis – senasis Gruzijos miestas

Kutaisis – trečias miestas pagal dydį Gruzijoje po Tbilisio ir Batumio. Ieškokite pigių skrydžių ir leiskitės į vieną iš seniausių miestų pasaulyje. Kutaisio vardas buvo paminėtas epinėje graikų poemoje Argonautika. Ji buvo parašyta prieš 3300 metų!

Kuo pasaulį stebina Kutaisis?

Kutaisis turi, kuo nustebinti. Gėrėkitės įspūdingais gamtos stebuklais, pasaulyje pripažintais objektais ir vietine kultūra!

  • Prometėjo urvas – įspūdingas natūralios gamtos darinys netoli Kutaisio. Požeminiame urve išvysite kvapą gniaužiančius stalaktitus, stalagmitus, sustingusius krioklius, požemines upes ir ežerus.
  • Į UNESCO Pasaulio paveldo sąrašą įtrauktas Gelati vienuolynas yra laikomas architektūriniu Gruzijos aukso amžiaus pavyzdžiu.
  • Kutaisio turguje išvysite pilnas lentynas sūrio, prieskonių, vaisių, daržovių, mėsos, vyno ir tradicinių churchkhela saldumynų.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Gruzinų maisto skanumas ir pigumas

Daugelis lietuvių yra girdėję apie gardų ir dar pigiai kainuojantį gruzinų maistą. Ieškokite pigių lėktuvų bilietų ir leiskitės į gastronominę kelionę Kutaisyje!

  • Chačapuris – tradicinis gruzinų patiekalas. Specialios formos duonelės viduryje įdedama sūrio, įmušamas kiaušinis. Šie produktai, išsilydę dėl karščio, virsta padažu.
  • Khinkali – gruziniški koldūnai su maltos mėsos, sūrio, grybų arba bulvių įdaru.
  • Lobio yra itin Gruzijoje mėgstamas troškinys, kurio pagrindinis ingredientas – pupelės.

Kutaisyje kainos džiugina

Kainos Kutaisyje yra dar vienas džiuginantis dalykas. Gruzija – išties pigi šalis, tad griebkite patraukliausius lėktuvų bilietus ir pasidžiaukite šia šalimi. Nebrangiame restorane karštasis patiekalas nekainuos nė 5 Eur. Viešuoju transportu galima keliauti už 0,13 euro centų, o nakvynė čia kainuoja nuo 9 iki 30 Eur. >>>