Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Kreta

Heraklionas – vasaros rojus Graikijoje

Griebkite lėktuvo bilietus, kadangi Heraklionas yra viena iš populiariausių vietų keliauti vasarą. Tai yra didžiausias miestas ir uostas Kretos saloje. Šis miestas domina dėl archeologinių atradimų, natūralios gamtos ir išskirtinai ryškaus naktinio gyvenimo. >>>

Heraklionas – vasaros rojus Graikijoje

Griebkite lėktuvo bilietus, kadangi Heraklionas yra viena iš populiariausių vietų keliauti vasarą. Tai yra didžiausias miestas ir uostas Kretos saloje. Šis miestas domina dėl archeologinių atradimų, natūralios gamtos ir išskirtinai ryškaus naktinio gyvenimo.

Populiariausios lankytinos vietos Heraklione

Herakliono fortas įspūdinga gynybinė siena, likusi nuo tada, kai miestas priklausė Venecijai. Fortas buvo skirtas uosto apsaugai. Šiandien forto paskirtis pasikeitusi, jame vyksta parodos, koncertai ir kt. Kita labai įžymi vieta yra Herakliono archeologijos muziejus. Tai yra vienas iš didžiausių muziejų Graikijoje bei vienas iš svarbiausių visoje Europoje. Jame eksponuojami radiniai nuo neolito laikų iki Romėnų imperijos. Ir tai yra tik kelios iš daugybės dėmesio vertų vietų Heraklione.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Geriausi Herakliono restoranai

7 Thalasses kas išvertus iš graikų kalbos reiškia septynios jūros, pasiūlys jums nepakartojamą patirtį ir jaukią atmosferą. Šis restoranas siūlo išbandyti tradicinės Viduržemio jūros virtuvės, kurioje šviežios žuvies ir jūrų gėrybių patiekalai, patiekalus. Pantopoleio Gefseon restoranas, siūlantis draugišką ir profesionalų aptarnavimą, jaukią atmosferą ir puikius vietinių pamėgtus maisto pasirinkimus. Grojanti autentiška muzika paverčia restoraną šiltą ir jaukų.

Išlaidos?

Kainų skirtumai, lyginant su Vilniumi, yra labai minimalūs. Viešojo transporto, kavinių bei restoranų kainos panašios. Heraklionas – tai puiki vieta norintiems atostogų prie jūros, saulės ir gero maisto, už kurį nepermokėsite.

Vilnius – vaizdingoji sostinė

Prie Neries upės įsikūręs Vilnius pilnas šventyklų, bažnyčių, muziejų ir baroko stiliaus architektūros. Eidami Gedimino prospektu rasite daug kavinių ir restoranų, o pačioje pabaigoje prieisite Katedros aikštę, kurioje stovi Vilniaus arkikatedra bazilika, Valdovų rūmai, o šalia ant kalno Gedimino pilies bokštas. >>>