Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Helsinkis

Helsinkis – gamtos ir miesto grožis viename

Helsinkis – Suomijos sostinė, lankytojus žavinti ne tik išskirtine architektūra, bet ir tuo nepaprastu paprastumu. Gamtos grožis mieste stebina kiekvieną, o pramogų pasirinkimas gera nuotaika užkrečia tiek didelius, tiek mažus keliautojus. Skubėkite įsigyti lėktuvų bilietus į šį nuotykių miestą! >>>

Helsinkis – gamtos ir miesto grožis viename

Helsinkis – Suomijos sostinė, lankytojus žavinti ne tik išskirtine architektūra, bet ir tuo nepaprastu paprastumu. Gamtos grožis mieste stebina kiekvieną, o pramogų pasirinkimas gera nuotaika užkrečia tiek didelius, tiek mažus keliautojus. Skubėkite įsigyti lėktuvų bilietus į šį nuotykių miestą!

Ką aplankyti?

Keliaujant į Suomijos sostinę, būtina susidaryti maršrutą ir lankomiausių objektų sąrašą. Kelionė gali prasidėti nuo miesto centre esančio knygyno sustojant ties Helsinkio katedra, o finišuojant turgaus aikštėje. Taigi ką aplankyti, kad, nusipirkus lėktuvų bilietus, netektų gailėtis?

  • Finlandijos kongresų salė – įspūdingas architektūros statinys, kuriame vyksta puikiausi koncertai.
  • Linnanmäki apžvalgos bokštas – jis stovi atrakcionų parke, o į jį žmonės gali pakilti visiškai nemokamai.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Ką ragauti?

Planuojant kelionę į kitą šalį, būtina paskaičiuoti galimas išlaidas, iš kurių daugiausiai išleidžiama nakvynei ir maistui. Helsinkyje, kaip ir visoje Suomijoje, maisto kainos šiek tiek aukštesnės negu Lietuvoje. Nereikėtų išsigąsti, nes apsiperkant parduotuvėje ar čia esančioje didžiulėje turgaus aikštėje tikrai galima sutaupyti. O kokios kainos sostinės restoranuose?

  • Antrasis patiekalas nebrangiame restorane – 12,00 Eur.
  • Kapučino kavos puodelis – 3,38 Eur.
  • Vanduo (0,33 litro buteliukas) – 1,84 Eur. >>>