Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Hamburgas

Hamburgas – Šiaurės Vokietijos pasididžiavimas

Antras pagal dydį Vokietijos miestas ir antras pagal dydį Europos uostas. Patys Hamburgo gyventojai jį vadina gražiausiu miestu pasaulyje. Ar tai tiesa, turėsite nuspręsti patys. Tačiau perspėjame: viskam, ką šis miestas turi pasiūlyti, apžiūrėti turbūt prireiktų kelerių metų! >>>

Hamburgas – Šiaurės Vokietijos pasididžiavimas

Antras pagal dydį Vokietijos miestas ir antras pagal dydį Europos uostas. Patys Hamburgo gyventojai jį vadina gražiausiu miestu pasaulyje. Ar tai tiesa, turėsite nuspręsti patys. Tačiau perspėjame: viskam, ką šis miestas turi pasiūlyti, apžiūrėti turbūt prireiktų kelerių metų!

Hamburgas – vandens ir žalumos miestas

Elbės upės pakrantėje įsikūręs uostas dėl savo kanalų gausos daug kam primena Veneciją, o ir žaliųjų erdvių čia netrūksta. Tačiau lankomiausios miesto vietos yra šios:

  • Speicherstadt. XIX a. siekiantis uosto sandėlių rajonas – tikra miesto įžymybė. Jis traukia dėl savo išskirtinės architektūros ir gražių miesto vaizdų iš prieplaukų.
  • Hamburgo rotušė ir Šv. Mykolo bažnyčia. Po Antrojo pasaulinio karo iš Hamburgo senamiesčio liko nedaug, bet šie įspūdingi pastatai ir toliau žavi visus miesto lankytojus.
  • Reeperbahn. Šis rajonas garsėja kaip pramogų industrijos centras, kuriame gyvuoja naktinis gyvenimas, teatras ir muzika. Tačiau tai nėra vienintelė priežastis čia apsilankyti: būtent čia savo muzikinę karjerą pradėjo legendinė grupė The Beatles.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Išskirtinė vokiška virtuvė Hamburge

Šiame mieste rasite skirtingų virtuvių maisto ir greitojo maisto, pavyzdžiui, mėsainių. Žinoma, mieste verta paragauti visai ko kito. Iš tikrųjų kadangi Hamburgas visada buvo svarbus uostas, mieste susiformavo turtinga ir įvairi virtuvė. Be abejo, dominuoja žuvų patiekalai, iš kurių ypač mėgstami Hamburger pfannenfisch ir Finkenwerder scholle. Iš kitų pirmųjų patiekalų paminėtini Currywurst, Labskaus bei Frikadelle, iš kurio, manoma, kilo amerikietiška mėsainio versija.

Hamburgo miesto kortelė norintiems sutaupyti

Miesto svečiams rekomenduojama įsigyti šią kortelę, turinčią daugiau negu 150 pasiūlymų. Ją įsigiję, galėsite mėgautis nuolaidomis muziejuose, kavinėse, restoranuose ir net keliose parduotuvėse. O dėl pigių skrydžių į Hamburgą sutaupysite dar daugiau!

Lietuvos širdis – Vilnius

Lietuvos sostinė – šiuolaikiškas, kultūros pilnas miestas, turintis turtingą UNESCO saugomą paveldą. Čia kiekvienas, kuris lankosi mieste, ras sau vietą. Nepraleiskite progos įsigyti lėktuvo bilietų į Vilnių – Lietuvos širdį! >>>