Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Geteborgas

Geteborgas – išskirtinis uostamiestis Švedijoje

Vakarų Švedijos sostine vadinamas Geteborgas išskirtinis dėl daugelio aspektų. Geteborgas – didžiausias Skandinavijos jūrų uostas ir automobilių prekės ženklo Volvo būstinė. Be viso to Geteborgas gali pasigirti didžiausiu Skandinavijoje Lisebergo atrakcionų parku. >>>

Geteborgas – išskirtinis uostamiestis Švedijoje

Vakarų Švedijos sostine vadinamas Geteborgas išskirtinis dėl daugelio aspektų. Geteborgas – didžiausias Skandinavijos jūrų uostas ir automobilių prekės ženklo Volvo būstinė. Be viso to Geteborgas gali pasigirti didžiausiu Skandinavijoje Lisebergo atrakcionų parku.

Pramogauti ir keliauti Geteborge

Pigūs skrydžiai – gera proga prasiblaškyti ir trumpam pakeisti aplinką. Apsilankykite Geteborge – antrame pagal dydį mieste Švedijoje!

  • Į Lisebergo atrakcionų parką kviečia daugiau negu 30 pramogų: vienas ilgiausių kalnelių pasaulyje, smagūs ir greiti pasivažinėjimai, AtmosFear stebėjimo bokštas, nuo kurio dideliu greičiu leidžiamasi žemyn.
  • Geteborgo archipelagas – vienas iš lankomiausių ir įdomiausių gamtos objektų Geteborge. Salyną sudaro 20 salų, kuriose atrasite mažyčius miestelius, paplūdimius ir laukinę gamtą.

Kulinariniai Geteborgo išskirtinumai

Jei norite išbandyti vietinį maistą Geteborge, skanaukite jūros gėrybių!

  • Švedijos krevečių sostinėje būtina paragauti ir vietinių pamėgto krevečių sumuštinio. Šviežia, skanu ir tobulai sūru.
  • Dar vienas gastronominis Geteborgo išskirtinumas – Geteborgo dešrainiai. Užsisakę Halv Special, gausite dešrainį su trintų bulvių pagardu, o paprašę Hel Special, gausite keliskart daugiau dešrelių.
  • Skanėstas, kurį prie kavos ar arbatos dažniausiai renkasi geteborgiečiai – šviežia cinamoninė bandelė.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Apie kainas Geteborge

Fika arba kavos pertraukėlė. Už kavą Geteborge sumokėsite apie 3,18 Eur. Nebrangiame miesto restorane arba kavinėje vidutinė patiekalo kaina yra 9 Eur. Viešuoju transportu keliausite už 2,65 Eur.

Vilnius – grynas, gyvas, spalvingas ir įdomus

Iš tiesų nė nesvarbu, ar Vilniuje lankysitės pavasarį, vasarą, rudenį ar žiemą. Lietuvos sostinė visais metų laikais pulsuoja gyvybe, spalvomis, kūrybiškumu, menu ir kultūriniu gyvenimu. Lėktuvų bilietai kviečia į Vilnių! >>>