Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Eindhovenas

Eindhovenas – Olandijos dizaino sostinė

Olandijos pietuose esantis Eindhoveno miestas keliautojams asocijuojasi su modernumu, futuristine architektūra, inovacijomis, kūrybiškumu, technologijomis. Be viso to Eindhovenas dar vadinamas Olandijos dizaino sostine. Ieškokite pigių skrydžių į Eindhoveną – pajuskite šiuolaikinio pasaulio dvasią madingame mieste. >>>

Eindhovenas – Olandijos dizaino sostinė

Olandijos pietuose esantis Eindhoveno miestas keliautojams asocijuojasi su modernumu, futuristine architektūra, inovacijomis, kūrybiškumu, technologijomis. Be viso to Eindhovenas dar vadinamas Olandijos dizaino sostine. Ieškokite pigių skrydžių į Eindhoveną – pajuskite šiuolaikinio pasaulio dvasią madingame mieste.

Eindhoveno muziejai ir futuristinė architektūra

Jūsų viešnagę Eindhovene praturtins interaktyvūs Eindhoveno muziejai, dizaino studijos, gyvos muzikos koncertai, šiuolaikiniai restoranai ir kultūros renginiai.

  • Philips muziejus. Susipažinkite su didelę įtaką Eindhoveno plėtrai bei sėkmei padariusios Philips įmonės istorija bei pasiekimais.
  • Apžiūrėkite futuristinę Eindhoveno architektūrą, kurią sukūrė garsusis italų architektas Massimiliano Fuksas: De Blob pastatas, La Piazza prekybos centras ir kt.
  • Apžiūrėkite Lissitzky, Picasso, Dumas ir kt. žymių kūrėjų darbus šiuolaikinio meno muziejuje Van Abbemuseum.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Olandijoje populiarūs patiekalai ir desertai

Štai ką galėtumėte paragauti viešėdami Eindhovene:

  • Snert yra olandiška žirnių sriuba, kurią gaminant tradiciškai naudojami žirniai, salierai, svogūnai ir porai.
  • Poffertjes yra maži, purūs grikių miltų blyneliai su mielėmis. Dažnai gatvėje pardavinėjami blyneliai skaninami sviestu ir cukraus pudra.
  • Olandija garsėja ne tik dėl kokybiško sūrio, bet ir dėl gardžių vaflių, kuriuos vietiniai vadina stroopwafel. Autentiški vafliai paprastai yra dviejų sluoksnių su sirupo įdaru viduje.

Skandinaviškos Eindhoveno kainos  

Eindhovene panašiai, kaip ir kitose Skandinavijos šalyse, už karštąjį patiekalą nebrangiame restorane sumokėsite apie 13 Eur. Viešojo transporto bilieto kaina yra apie 3,55 Eur. Įėjimas į muziejų suaugusiam žmogui kainuos apie 9 Eur. >>>