Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Edinburgas

Išskirtinė Škotijos virtuvė

  • Haggis – autentiškas škotų patiekalas, gaminamas iš avies žarnigalių, kurie sumalami ir sumaišomi su miežiais ir įvairiais prieskoniais, o gauta masė kepama avies skrandyje. >>>

Išskirtinė Škotijos virtuvė

  • Haggis – autentiškas škotų patiekalas, gaminamas iš avies žarnigalių, kurie sumalami ir sumaišomi su miežiais ir įvairiais prieskoniais, o gauta masė kepama avies skrandyje.
  • Colcannon – tiršta sriuba, gaminama iš kopūstų, bulvių, morkų ir ropių.
  • Scottish tablet – škotiškas saldėsis, gaminamas iš cukraus, sutirštinto pieno ir sviesto.

Škotiškos lauktuvės

Juk visi tikisi lauktuvių, tiesa? O Edinburge tikrai rasite dovanų artimiesiems ir draugams: čia populiaru nusipirkti įvairių tekstilės gaminių, arbatos, tradicinių saldumynų ir škotiško viskio.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Vilnius – modernus žaliasis miestas

Vilnius tampa vis panašesnis į tradicinius Vakarų Europos miestus: čia dygsta modernūs pastatai, vyrauja spartus gyvenimo tempas, o žmonės Vilniuje – šiuolaikiški ir atviri naujovėms. Lietuvos sostinė itin žavi tuo, kad modernumas čia puikiai dera su kultūriniu palikimu, o daugybė mieste ir centrinėje dalyje įsikūrusių žalių parkų leidžia pailsėti nuo miesto šurmulio ir rūpesčių. Keliaukite į Vilnių – jis jums patiks!

Pūčkorių atodanga – Vilniaus geologinis paminklas

Pavilnių regioniniame parke esanti Pūčkorių atodanga – nuostabi Vilniaus vieta akims paganyti: nuo čia atsiveria miesto apylinkių panorama, o gamtos vaizdai lankytojus žavi bet kuriuo metų laiku. Maloniai pasivaikščioti galima Pūčkorių atodangos apžvalgos taku, kuriame taip pat įrengta pavėsinių ir terasų atokvėpio minutėms praleisti. >>>