Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Donkasteris

Donkasteris – kai norisi trumpų britiškų atostogų

Donkasteris – nedidelis miestas istorinėje Jorkšyro grafystėje, šiaurinėje Jungtinės Karalystės pusėje. Nors ir nedidelis, žeria įdomybes, kurios tik ir kviečia užsukti į Donkasterį apsižvalgyti nors kelerioms dienoms. Pigūs lėktuvų bilietai ragina taip pat! >>>

Donkasteris – kai norisi trumpų britiškų atostogų

Donkasteris – nedidelis miestas istorinėje Jorkšyro grafystėje, šiaurinėje Jungtinės Karalystės pusėje. Nors ir nedidelis, žeria įdomybes, kurios tik ir kviečia užsukti į Donkasterį apsižvalgyti nors kelerioms dienoms. Pigūs lėktuvų bilietai ragina taip pat!

Šimtametės Donkasterio tradicijos

Donkasteris garsėja dėl seniausių pasaulyje žirgų lenktynių. Jos čia vyksta kiekvieną rugsėjį dar nuo 1776-ųjų!

  • Dar vienas Donkasterio išskirtinumas – didžiausiu ir geriausiu šiaurinėje šalies dalyje laikomas turgus. Centrinėje miesto turgavietėje gyvuoja šimtametės tradicijos, galima aplankyti daugiau negu 400 parduotuvių.
  • Autentiškos XI a. Conisbrough pilies lankytojai tarsi laiko mašina atsiduria viduramžių laikų pasaulyje.
  • Doncaster Minster – bene labiausiai į save dėmesį atkreipianti miesto figūra. Manoma, kad bažnyčia Donkasteryje pirmą kartą pastatyta dar XII a.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Donkasterio arbatinės ir pub’ai 

  • Butlers Tea Room & Bistro. Viešėdami Anglijoje, būtinai užsukite į arbatines. Gardžia angliška arbatėle ir saldumynais pavaišins autentiška atmosfera alsuojanti Butler’ių šeimai priklausanti vieta.
  • Mažas miestas, tačiau kokia užeigų ir pub’ų įvairovė! The Barley Twist kviečia skanaus ir šviežio angliško maisto. King William Inn save vadina tradiciniu šalies baru, kuriame rasite skaniausius naminius pyragus ir populiariausius fish & chips mieste.

Kainos Donkasteryje

Nebrangioje Donkasterio kavinėje ar bare vidutinė pagrindinio patiekalo kaina yra 13 Eur. Viešuoju transportu keliausite už 3 su trupučiu Eur. Maisto prekių kainos panašios kaip ir Lietuvoje. >>>