Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Diuseldorfas

Diuseldorfas turtingiausias Vokietijos miestas

Diuseldorfas – miestas, esantis šalia nedidelio Diuselio upelio, įtekančio į Reino upę. Šiaurės Reino-Vestfalijos žemės sostinė ir septintas pagal dydį miestas Vokietijoje. Jis garsėja kaip pramoninis miestas, bet turtingasis Diuseldorfas turi, kuo pasigirti! >>>

Diuseldorfas turtingiausias Vokietijos miestas

Diuseldorfas – miestas, esantis šalia nedidelio Diuselio upelio, įtekančio į Reino upę. Šiaurės Reino-Vestfalijos žemės sostinė ir septintas pagal dydį miestas Vokietijoje. Jis garsėja kaip pramoninis miestas, bet turtingasis Diuseldorfas turi, kuo pasigirti!

Kvapą gniaužiantis Diuseldorfas

Nors Diuseldorfas buvo stipriai nuniokotas Antrojo pasaulinio karo metais, verta aplankyti jo širdį – senamiestį. Žavingos siauros gatvelės vis dar mena senus laikus, tebestovi ir miesto rotušė. Taip pat galima pamatyti XIII a. statytą Šv. Lamberto baziliką bei aplankyti Gėtės muziejų. Kitas dėmesio vertas objektas Diuseldorfe – rokoko stiliaus Benrato rūmai. Jie traukia ne tik dėl savo puošnaus dekoro, bet ir dėl didžiulių sodų. Jie idealiai tinka atsipūsti ir pasivaikščioti. Galiausiai viešnagė nebus baigta, kol nepakilsite į Reino bokštą (Rheinturm). Nuo čia iš 240 metrų aukščio atsiveria nepakartojama miesto panorama.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Kuo pasisotinti Diuseldorfe?

Be abejo, praleidus turiningą dieną mieste, norėsis ir kažko užkąsti! Siūlome išbandyti šiuos tradicinius vokiškus patiekalus ir, žinoma, jų Diuseldorfo variantus:

  • Himmel und Ähd – bulvių ir obuolių košė su vietiniu delikatesu – blutwurst (kraujinė dešra). Šis skaniai sotus patiekalas dažnai patiekiamas su karamelizuotais svogūnais.
  • Rheinischer Sauerbraten – sotus patiekalas, ruošiamas kelias dienas mėsą marinuojant su actu, vynu bei prieskoniais. Diuseldorfe Sauerbaten pagardinamas cukrumi, burokėlių sirupu ir razinomis, o patiekiamas su obuoliene, bulviniais koldūnais ir kopūstais.

Gyvenimas Diuseldorfe

Pagal gyvenimo kokybės rodiklius Diuseldorfas užima penktą vietą pasaulyje. Todėl ir pragyvenimas čia gana brangus. Tačiau tai neturėtų būti priežastis neaplankyti šio nuostabaus Vokietijos miesto. Pasinaudokite galimybe įsigyti pigius skrydžius ir taip sutaupykite nepamirštamai kelionei!

Vilnius: vieta, kur susitinka pasaulis

Vilnius – Lietuvos centras, kuriame susijungia idėjos, kultūra, inovacijos ir žmonės iš visų pasaulio kampelių. Šis atviras, kultūringas, šiuolaikiškas ir draugiškas miestas kviečia įsigyti lėktuvo bilietus ir pasisvečiuoti! >>>