Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Ciurichas

Ciurichas didžiausias finansų centras Šveicarijoje

Šiame mieste yra įsikūrusios garsių Šveicarijos bankų buveinės, Ciuricho vertybinių popierių birža bei prabangios parduotuvės. Tačiau tai yra ne tik prabangus miestas, bet ir vienas iš gražiausių miestų Šveicarijoje. Įsigiję lėktuvų bilietus už nedidelę kainą, galėsite patys tuo įsitikinti! >>>

Ciurichas didžiausias finansų centras Šveicarijoje

Šiame mieste yra įsikūrusios garsių Šveicarijos bankų buveinės, Ciuricho vertybinių popierių birža bei prabangios parduotuvės. Tačiau tai yra ne tik prabangus miestas, bet ir vienas iš gražiausių miestų Šveicarijoje. Įsigiję lėktuvų bilietus už nedidelę kainą, galėsite patys tuo įsitikinti!

Lankytinų vietų idėjos Ciuriche

Kalnų horizontas maloniai primins, jog miestas yra įsikūręs kalvų apsuptyje prie Ciuricho ežero. Žinome, kad kalnai gali užhipnotizuoti, tačiau nepamirškite apsilankyti:

  • Senamiestyje, kuris yra pagrindinis turistų traukos centras. Čia daug parduotuvių, kavinių, barų. Taip pat yra ir garsių meno galerijų bei antikvariatų.
  • Augustinergasse – istorinė ir viena iš gražiausių gatvių Ciuriche.
  • Kunsthaus – svarbiausia Šveicarijos meno galerija, kurioje eksponuojami įvairaus meto kūriniai.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Išskirtinės pramogos ir tai, ko nežinojote apie Ciurichą

Ar kada galėjote pagalvoti, jog galėsite pajodinėti ant rudų šveicariškų karvių ir sudalyvauti jų varžybose? Bet tai tikrai yra ne vienintelis įdomus laiko praleidimo būdas. Čia taip pat galite:

  • Nuvykti į Muliažo muziejų ir pamatyti žmogaus kūno dalis bei daugiau kolekcijų,  skirtų anatomijai.
  • Užsukti į ekologišką naktinį klubą, kuriame elektros energija kuriama, kai žmonės šoka ant specialių plokščių.

Greitai keliaukite Ciuriche viešuoju transportu

Čia galite keliauti autobusais, tramvajais, traukiniais ar keltais. Patogiausi yra traukiniai, kuriais 5 km atstumą įveiksite per 6 minutes. Tačiau viešasis transportas čia ne tik greitesnis, bet tuo pačiu ir brangesnis. Vienas bilietas kainuoja apie 4 eurus.

Pajuskite Vilniaus dvasią!

Kviečiame įsigyti pigius skrydžius į Lietuvos sostinę, kurioje jus nustebins šio miesto grožis, paprastumas ir unikalumas. Keliaukite su šeima ar su draugais ir patirkite geriausius nuotykius! >>>