Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Čikaga

Čikaga – šiuolaikinės architektūros namai

Čikaga tai miestas, diktuojantis moderniosios architektūros tendencijas. Jis stato pamatus ateities kartoms ir neatsilieka nuo sparčiai besikeičiančios globalios visuomenės. Šis miestas žavi ne tik dėl dangų raižančių pastatų, bet ir dėl savo kraštovaizdžio. Čikagą supa upė, dėl jos miestas atgyja. >>>

Čikaga – šiuolaikinės architektūros namai

Čikaga tai miestas, diktuojantis moderniosios architektūros tendencijas. Jis stato pamatus ateities kartoms ir neatsilieka nuo sparčiai besikeičiančios globalios visuomenės. Šis miestas žavi ne tik dėl dangų raižančių pastatų, bet ir dėl savo kraštovaizdžio. Čikagą supa upė, dėl jos miestas atgyja.

Čikaga kviečia pasigrožėti

Šis miestas yra trečias pagal dydį Jungtinėse Amerikos Valstijose. Todėl čia neabejotinai rasite daug vietų, kurias norėsite aplankyti. Na, o mes norime priminti pačias ypatingiausias:

  1. Skulptūra Debesų vartai (angl. Cloud Gate). Ši skulptūra buvo pastatyta 2004 m. Čikagos Millenium (Tūkstantmečio) parke. Ji atspindi debesų grožį.
  2. Čikagos menų institutas (angl. Art Institute of Chicago) seniausias ir didžiausias menų muziejus JAV. Jis turi milžinišką įvairiausių meno šakų ekspoziciją iš skirtingų pasaulio vietovių.
  3. Willis Tower aukščiausias dangoraižis JAV. Pakilus į dangoraižyje esančią apžvalgos aikštelę, priešais Jus atsivers Čikagos miesto panorama.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Užkąsti ar sočiai pavalgyti?

Aukštis svaigina, tiesa? Tad minutei atsipūsti kviečia įvairiausių virtuvių restoranai. Mes patarsime, ko negalima neparagauti būnant Čikagoje:

  1. Gatvės stiliaus maistas Čikagos dešrainis. Tai yra jautienos dešrelė ant šviežiai skrudintos bandelės pagardintos aguonomis. Dešrainio viduje įprastai dedamos geltonosios garstyčios bei šviežios sezoninės daržovės.
  2. Sotesni pietūs pasirinkus Čikagos šonkauliukų kepsnį (angl. Chicago rib eye steak) patiekiamą su sūryje apkeptomis bulvėmis bei šviežiomis salotomis.
  3. Desertui batonėlis monstras (angl. Monster Bar). Jį sudaro karamelė, sausainiai Oreo ir gerai žinomi saldainiai M&M’s. Šis saldėsis neabejotinai suteiks energijos tolimesniems žingsniams naršant po Čikagos miestą.

Kiek gi pinigų prireiks?

Dažnai skaičiuodami savo kelionės išlaidas susiduriame su įvairiais sunkumais. Pigiu skrydžiu jau pasirūpinta, tačiau kiek gali kainuoti kitos gėrybės šiame JAV mieste? Pietų kainos prasideda nuo 13,50 $ (11 Eur). Norintiems pasigardžiuoti puodeliu kavos prireiks sumokėti apie 4,07 $ (3,30 Eur). Didelio miesto dideli atstumai, todėl naudojantis miesto transportu už vieno bilieto kainą sumokėsite apie 2,50 $ (2,03 Eur). Na, o nakvynė nakčiai prasideda nuo 30 $ (25 Eur). >>>