Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Bukareštas

Bukareštas – Rumunijos veidas

Rumunijos sostinė gali pasigirti sparčiu internetu ir puikiai išvystyta transporto infrastruktūra. Taigi pasiekti geidžiamą šio miesto kampelį nebus sudėtinga. Turistai čia atvyksta ne vien dėl to, kad patogu keliauti. Keliautojus traukia tai, kad Rumunijoje labai pigu keliauti, ir yra, ką pamatyti. Skubėkite įsigyti lėktuvo bilietus! >>>

Bukareštas – Rumunijos veidas

Rumunijos sostinė gali pasigirti sparčiu internetu ir puikiai išvystyta transporto infrastruktūra. Taigi pasiekti geidžiamą šio miesto kampelį nebus sudėtinga. Turistai čia atvyksta ne vien dėl to, kad patogu keliauti. Keliautojus traukia tai, kad Rumunijoje labai pigu keliauti, ir yra, ką pamatyti. Skubėkite įsigyti lėktuvo bilietus!

Bukarešto lankomos vietos

Rumunija žavi ne dėl vienos priežasties. Siūlome patiems tuo įsitikinti ir keliauti į Rumuniją! Atkeliavę čia, liksite sužavėti neįprasta kultūra bei moderniu miesto veidu. Kelios vietos, kurias turite aplankyti:

  1. Parlamento rūmai – masyvios architektūros pastatas. Įtrauktas į Gineso rekordų knygą dėl trijų priežasčių. Tai brangiausias pastatas pasaulyje, didžiausias Europoje ir pats sunkiausias administracinis pastatas pasaulyje.
  2. Cismigiu Gardens – senovės Romos stiliaus parkas su tvenkiniais, tilteliais ir nepaprastai gausia augalija. Po parką galite ne tik vaikščioti ar važinėtis dviračiais, bet ir išsinuomoti valtį.
  3. Dimitrie Gusti kaimo muziejus. Šiame muziejuje galite išvysti daugiau negu 300 pastatų, vaizduojančių Rumunijos kaimo architektūrą. Palanki proga pažvelgti į šio krašto istoriją iš arčiau.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Maistas Bukarešte

Dažnas susimąstome, ko gi paragauti būnant svetimame mieste? Kaip neapsirikti priimant sprendimą pavakarieniauti? Nesijaudinkite, mes rekomenduosime Jums kelis patiekalus, kurie ryškiausiai atspindi šio krašto virtuvės ypatumus:

  1. Mititei – tai jautienos ir kiaulienos mėsos dešrelės, kurias kepa grilyje. Jas valgo su garstyčių padažu. Populiarus užkandis, kurį dažnas pardavinėja gatvėje.
  2. Ardei umpluţi – malta mėsa įdarytos paprikos, troškinamos pomidorų padaže. Sotus, sušildantis patiekalas.
  3. Cozonac – saldi duona, kepama iš raugintos tešlos. Ji gardinama romu bei vanile. Dažniausiai valgoma per didžiąsias metų šventes.

Kelionės išlaidos

Rumunija – šalis patraukli kainų atžvilgiu. Čia pietūs restorane kainuos apie 5 eurus. Išsinuomoti būstą galite už 20 eurų. Jei keliausite viešuoju transportu, vienkartinis bilietas kainuoja tik 0,30 Eur.

Vilnius – jaukus ir šarmingas

Lietuvos sostinė Vilnius. Ji įsikūrusi Lietuvos pietryčiuose, prie Neries ir Vilnelės santakos. Kai atvyksite, jus sužavės čia gyvenančių žmonių kūrybiškumas bei svetingumas. Vilniaus senamiestis pulsuoja bohemiška aura, tik atvažiuokite įsitikinti. >>>