Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Budapeštas

Budapeštas – ieškoti terminių vonių

Budapeštas – tai miestas, kuriame itin daug kultūros ir meno. Vengrijos sostinė ir visos Europos mastu svarbus miestas. Jame gyvena apie 1,7 mln. gyventojų. Taip pat miestas gali pasigirti gamtos stebuklais, pavyzdžiui, terminės vonios urvais, kur vandens temperatūra siekia 30 laipsnių. Įsigykite pigius skrydžius, nes to nepamatyti būtų nuodėminga. >>>

Budapeštas – ieškoti terminių vonių

Budapeštas – tai miestas, kuriame itin daug kultūros ir meno. Vengrijos sostinė ir visos Europos mastu svarbus miestas. Jame gyvena apie 1,7 mln. gyventojų. Taip pat miestas gali pasigirti gamtos stebuklais, pavyzdžiui, terminės vonios urvais, kur vandens temperatūra siekia 30 laipsnių. Įsigykite pigius skrydžius, nes to nepamatyti būtų nuodėminga.

Budapešto lankytinos vietos

Budapeštas išskirtinis miestas. Jis turi trečius pagal dydį pasaulyje parlamento rūmus, seniausią metro pasaulyje, antrą pagal dydį sinagogą pasaulyje. Sunku patikėti, bet atvykę čia, įsitikinkite patys:

  1. Valstybinis operos teatras neorenesanso stiliaus pastatas, pirmą kartą duris atvėręs jau 1884 metais. Šalia teatro išvysite paminklus garsių kompozitorių garbei: Ferencui Erkeliui ir Ferencui Lisztui.
  2. Budos kalnas – žaliausia miesto vieta, nuostabi vieta trumpam atitrūkti nuo miesto šurmulio. Į kalną galite užkilti funikulieriumi.
  3. Parlamento rūmai – gotikinio stiliaus paveldas, didžiausias statinys visame Budapešte. Pastatas įsikūręs prie pat Dunojaus upės, puikus vaizdas!

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Ką ragauti būnant Budapešte?

Vengrų virtuvė, paremta paprastomis, tačiau itin aštraus skonio tradicijomis. Kiek ryškesnio skonio mėgėjams siūlome paragauti štai šių tradicinių patiekalų:

  1. Guliašas – jautienos gabalėliai troškinami su daržovėmis. Jų pagrindinis ingredientas paprika. Tradiciškai gaminami ant atviros ugnies.
  2. Vengriška žvejo sriuba – tai įvairiausios žuvies sriuba verdama su paprika. Aštraus skonio ir aromato sriuba.
  3. Desertui vyšnių sriuba – gaminama iš šviežių vyšnių, grietinėlės ir cukraus. Vyšnių ir grietinėlės derinys nepakartojamas!

Galimų išlaidų įkainiai

Kainos čia tikrai nedidelės. Patys pamatysite, kai užsukę į kavinę, sočiai pavakarieniauti galėsite už 6 eurus. Kavos puodelis kainuos jums apie 1,6 Eur. O dėl nakvynės sukti galvos neprireiks, nes tai kainuos apie 20 eurų.

Unikalus Lietuvos miestas

Vilnius – Lietuvos sostinė ir didžiausias Lietuvos miestas. Miestas, turintis labai daug skirtingų veidų. Prisitaikantis prie visų tipų turistų. Viename Vilniaus senamiestyje susijungia daugybė stilių: barokas, gotika, klasicizmas, renesansas. Vilniuje kiekvienas atras sau artimą vietą. >>>