Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Brėmenas

Aplankykite Brėmeno muzikantų gimtinę!

Brėmenas yra miestas Vokietijoje, taip pat antras pagal dydį uostas šalyje. Lėktuvų bilietai suteikia galimybę pamatyti išskirtinį senamiestį bei Brėmeno muzikantų skulptūrą. >>>

Aplankykite Brėmeno muzikantų gimtinę!

Brėmenas yra miestas Vokietijoje, taip pat antras pagal dydį uostas šalyje. Lėktuvų bilietai suteikia galimybę pamatyti išskirtinį senamiestį bei Brėmeno muzikantų skulptūrą.

Ką verta aplankyti Brėmene?

Brėmenas asocijuojasi su laimingu gyvenimu. Tai yra ramus miestas, kur mažai kas važinėja automobiliais, o daugiau lekiama dviračiais. Centras yra kompaktiškas, todėl galima viską ištyrinėti pėsčiomis. Jums rekomenduojame aplankyti šias vietas:

  • Šv. Petro katedros bokštą, į kurį užlipus, atsivers nuostabi miesto panorama.
  • Universum mokslo muziejų, kuris primena erdvėlaivį. Čia pamatysite vaizdo instaliacijas, žaidybines inscenizacijas, kurios padeda pažinti visatą, žemę ir žmogų.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Romantiška Brėmeno pusė

Šiame mieste galite rasti daugelį romantiškų vietų, išpuoselėtas senas gatves, jaukius restoranus. Taip pat čia yra ir vienas iš mažiausių viešbučių pasaulyje Vestuvių namai, kuris skirtas įsimylėjusiems. Viešbutyje yra keli aukštai: pastato apačioje yra virtuvėlė, o viršuje kambarys, kuriame telpa tik didelė lova. Čia apsistojusiems ryte į lovą bus atnešamas šampanas su jūros gėrybėmis, o vakare galėsite pasilepinti sūkurinėje vonioje.

Istorija kvepiantis Šnūro kvartalas

Tai yra kvartalas, kuriame stovi tipiški XV – XVIII a. namai. Anksčiau tai buvo vienas iš neturtingiausių miesto kvartalų, o dabar tai yra turistų pamėgta vieta. Taigi būdami šiame kvartale aplankykite ir Šv. Jono gotikinę bažnyčią bei žaislų muziejų.

Šiltai turistus priimantis Vilniaus miestas!

Valstybės viduryje įsikūrusi Lietuvos sostinė kasmet kviečia turistus apsilankyti ir susipažinti su Lietuvos istorija bei paragauti tradicinio šalies maisto. >>>