Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Bilundas

Bilundas – vaikų sostinė

Danijos miestas Bilundas vadinamas vaikų sostine. Bilundas – tai žaislų ir pramogų miestas, kurį labiausiai išgarsino prieš 50 metų čia įkurtas Legolendas. Viduje kiekvienas bent mažumėlę esame vaikas, taigi Bilunde bus įdomu kiekvienam! >>>

Bilundas – vaikų sostinė

Danijos miestas Bilundas vadinamas vaikų sostine. Bilundas – tai žaislų ir pramogų miestas, kurį labiausiai išgarsino prieš 50 metų čia įkurtas Legolendas. Viduje kiekvienas bent mažumėlę esame vaikas, taigi Bilunde bus įdomu kiekvienam!

Įdomiausios lankytinos vietos Bilunde

Štai kokios pramogos jūsų laukia Bilunde:

  • Legolendas – miestas, pastatytas iš lego kaladėlių. Legolende telpa visas pasaulis! Pamatykite žymiausius pasaulyje statinius ir architektūros paminklus, pasisveikinkite su Legolendo šalies gyventojais.
  • Ar žinojote, kad didžiausias atogrąžų vandens pramogų parkas Skandinavijoje įsikūręs būtent Bilunde? Lalandijoje (angl. Lalandia) šilta visus metus!
  • Bilundo skulptūrų parkas – vieta, kurioje susitinka gamta ir menas. Parke yra 17 nuolatinių skulptūrų.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Restoranų įvairovė Bilunde

Bilunde rasite tiek vaikiškų, tiek suaugusiems skirtų restoranų:

  • Legolende esančiame Pirate’s Inn restorane vakarienei siūlomos kelios sriubos rūšys, mėsos patiekalai, salotos, ledai, desertai. Pusryčiams patiekiami blynai, sausi pusryčiai, jogurtas, vaisiai, sumuštiniai.
  • Filskov Kro yra moderni pakelės užeiga, kuri priklausė 4-ioms tos pačios šeimos kartoms. Restorane patiekiami išskirtiniai patiekalai derinami su vynu
  • Bilundo kepyklėlėje ir kavinėje (angl. Billund Bakery & Café) patiekiami duonos gaminiai, kepiniai, desertai, karšti gėrimai, taip pat įvairios vyno ir sūrių rūšys.

Kainos Bilunde nėra didelės

Iš viso pasaulyje yra devyni Legolendai, Europoje yra tiktai du. Taigi griebkite pigius lėktuvų bilietus ir pasinaudokite proga aplankyti Legolendą Bilunde! Dvi dienos Legolende su pusryčiais ir nakvyne išskirtiniame Lego kambaryje vienam asmeniui kainuoja tik nuo 80 Eur! >>>