Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Belfastas

Belfastas – Titaniko miestas

Belfastas – ilgą istoriją saugantis, viduramžius menantis Jungtinės Karalystės miestas. Puiki vieta kelių dienų kelionei, kurioje galima susipažinti su šiaurine Airijos dalimi. Anksčiau šis miestas buvo pagarsėjęs dėl svarbios >>>

Belfastas – Titaniko miestas

Belfastas – ilgą istoriją saugantis, viduramžius menantis Jungtinės Karalystės miestas. Puiki vieta kelių dienų kelionei, kurioje galima susipažinti su šiaurine Airijos dalimi. Anksčiau šis miestas buvo pagarsėjęs dėl svarbios laivų statyklos. Čia buvo sukonstruotas ir garsusis Titanikas. Taigi ar jau įsigijote lėktuvų bilietus?

Ką aplankyti?

Belfasto miestą supa graži ir rami gamta, o įvažiavus į patį centrą, vaizdas iškart pasikeičia. Pasitinka šurmuliuojančios gatvės, architektūros šedevrai ir istoriniai muziejai. Taigi ką aplankyti, pasinaudojus pigių skrydžių pasiūlymais?

  • Juodasis kalnas vienas iš lankomiausių objektų. Nuo kalno viršūnės atsiveria puikus vaizdas į miestą. Galima pamatyti senovinius trikampio formos akmens stulpus, apie kuriuos sklando daugybė įdomiausių pasakojimų.
  • Belfasto botanikos sodas 110 tūkstančių kvadratinių metrų ploto. Jie tapo kasdienių pasivaikščiojimų vieta daugeliui čia gyvenančių žmonių. Daugiausiai dėmesio sulaukiantis objektas australiška lelija.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Ką ragauti?

Čia būdingas greito maisto meniu. Keliaudami po Belfasto rajonus užtiksite ne vieną užkandinę, piceriją ar kavinukę, siūlančią įvairius konditerijos skanumynus. O kokios gi tikros airių ir britų maisto tradicijos?

  • Angliški pusryčiai. Juos paprastai sudaro šie komponentai: kepti kiaušiniai arba tiesiog kiaušinienė, kepta šoninė arba dešrelės, keptos pupelės, juoda duona.
  • Desertams rabarbarų pyragas, duonos ir sviesto pudingas, įvairūs angliškos tešlos patiekalai  custard.

Orai Šiaurės Airijoje

Airijos klimatas gana drėgnas, taigi ir orai čia gana niūrūs. Augmenija žaliuoja visus metus. Tai lemia čia vyraujanti Golfo srovė. Sausio mėnesio vidutinė temperatūra +8 °C, o liepos mėnesio temperatūra +20 °C. >>>