Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Vilnius  Alikantė

Kainos Alikantėje

Vakarienė prabangiame Alikantės restorane gali kainuoti 30 Eur ir daugiau, tačiau mieste yra daugybė puikių ispaniškos virtuvės restoranų, kuriuose pavakarieniausite už 15–25 Eur. >>>

Kainos Alikantėje

Vakarienė prabangiame Alikantės restorane gali kainuoti 30 Eur ir daugiau, tačiau mieste yra daugybė puikių ispaniškos virtuvės restoranų, kuriuose pavakarieniausite už 15–25 Eur. Kavos puodelis Alikantėje kainuoja apie 1,50–2 Eur, vienkartinis viešojo transporto bilietas – 1,45 Eur. Lėktuvų bilietų kainos į Alikantę prasideda nuo maždaug 60 Eur.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Vilnius – religinio paveldo miestas

Vilnius – Lietuvos sostinė, kurioje nuo seno gyvena įvairių tautų ir skirtingų religijų žmonės, būtent ši įvairovė puikiai atsispindi Vilniaus architektūroje: čia gausu įvairių konfesijų maldos namų,  kuriuose ir šiandien vyksta religinės apeigos, taip pat verta atkreipti dėmesį į Vilniaus vienuolynus – jie itin puošia miesto kultūrinį peizažą.

Vilniaus vienuolynai

Turistams siūloma apsilankyti vienuolynuose, esančiuose tiek pačiame Vilniaus senamiestyje, tiek atokiau nuo miesto centro.    

  • Šv. Dvasios stačiatikių vienuolynas – įsikūręs šalia Vilniaus senamiestyje esančios Šv. Dvasios cerkvės.
  • Šv. Jono kongregacijos Vilniaus vienuolynas – įsikūręs Antakalnio mikrorajone.
  • Vilniaus Trinapolio vienuolynas – įsikūręs Verkių regioniniame parke. >>>