Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Varšuva  Vilnius

Itališka virtuvė Vilniuje

Tradiciniai italų patiekalai mėgstami visame pasaulyje, tad nenuostabu, kad ir Vilniuje yra keletas puikių itališkų restoranų. Vienas iš jų – „Basilico“: uosio malkomis kūrenamoje krosnyje kepamos picos ir rankų darbo >>>

Itališka virtuvė Vilniuje

Tradiciniai italų patiekalai mėgstami visame pasaulyje, tad nenuostabu, kad ir Vilniuje yra keletas puikių itališkų restoranų. Vienas iš jų – „Basilico“: uosio malkomis kūrenamoje krosnyje kepamos picos ir rankų darbo makaronai leidžia mėgautis tradiciniais itališkais skoniais. Kitas populiarus italų restoranas – „Fiorentino“: čia galėsite paragauti išskirtinių Toskanos regiono patiekalų ir nuostabaus vyno.

Kaziuko mugės margumynai

Kasmet pirmąjį kovo savaitgalį rengiama Kaziuko mugė – tai ilgus metus gyvuojanti Vilniaus tradicija: šurmuliuojančioje mugėje galima įsigyti įvairiausių dirbinių, rankų darbo papuošalų,  tradicinių riestainių, mėsos gaminių ir daug kitų autentiškų prekių, taip pat čia galėsite paragauti lietuviškų patiekalų. Nepraleiskite progos apsilankyti!

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Varšuva – atgimusi Lenkijos sostinė

Varšuva – Lenkijos sostinė ir didžiausias šalies miestas, įsikūręs prie Vyslos upės. Antrojo pasaulinio karo metu didžioji dalis Varšuvos buvo sugriauta, liko tik maždaug penktadalis pastatų, tačiau šiandien Lenkijos sostinė – atstatytas ir modernus Europos miestas, kurio centras įtrauktas į UNESCO Pasaulio paveldo sąrašą. Pigūs skrydžiai į Varšuvą garantuos labai įdomų savaitgalį, o lėktuvų bilietų į Lenkijos sostinę tikrai rasite už patrauklią kainą. Geros kelionės!

Lankytinos Varšuvos vietos

  • Karališkoji pilis – vienas svarbiausių Varšuvos istorijos ir architektūros paminklų, istorinė ATR valdovų rezidencija.
  • Šv. Jono katedra – gotikinė katedra Varšuvoje, stebinanti religinio meno kūrinių gausa.
  • Kultūros ir mokslo rūmai – tai aukščiausias pastatas visoje Lenkijoje, vienas iš Varšuvos simbolių.
  • Koperniko mokslo centras – tai vienas moderniausių mokslo centrų visame pasaulyje, kuris neabejotinai sudomins mokslo entuziastus. >>>