Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Talinas  Vilnius

Vilnius – auganti sostinė

Nors Vilnius dar visai neseniai buvo pramonės ir gamybos miestas, šiandien jis gali pasigirti kai kuo daugiau. Gyvas ir aktyvus kultūrinis gyvenimas, auganti ekonomika ir žmonių skaičius. Miestas kelia sau aukštus reikalavimus ir čia matysite daug laimingų veidų. >>>

Vilnius – auganti sostinė

Nors Vilnius dar visai neseniai buvo pramonės ir gamybos miestas, šiandien jis gali pasigirti kai kuo daugiau. Gyvas ir aktyvus kultūrinis gyvenimas, auganti ekonomika ir žmonių skaičius. Miestas kelia sau aukštus reikalavimus ir čia matysite daug laimingų veidų.

Užsukite į parką

Vilnius – žalias miestas. Jei norite pailsėti ir aktyviai praleisti laisvalaikį, užsukite į Vingio parką. Dviračių, pėsčiųjų takai ir kavinės padės atsipalaiduoti nuo miesto šurmulio. Norintys ramesnio poilsio turėtų užsukti apsidairyti po Verkių parko teritoriją. Ramybė ir išpuoselėta gamta sužavės kiekvieną.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Gurmanų svajonė

Vilnius gali pasigirti dėl restoranų ir kavinių gausos. Restoranas Stebuklai siūlo gurmaniškus patiekalus. Juos gamina vienas iš geriausių Lietuvoje virtuvės šefų. Kokybė ir stilius taip vietiniai apibūdina šią vietą. Jei norite paragauti rytų virtuvės patiekalų, užsukite į senamiestyje esantį Briusly restoraną. Ši vieta ypatinga tuo, kad čia iki vėlaus vakaro veikia virtuvė. Vėliau viskas virsta į vieną iš geriausių vakarėlių mieste.

Verta kiekvieno cento

Norintiems pamatyti, paragauti ir pajusti tikrąją Vilniaus dvasią siūlome netaupyti. Kokybiškas maistas ir geras aptarnavimas gali kainuoti daugiau. O ir už muziejus bei kitas lankytinas vietas nepermokėsite. Tiesiog griebkite lėktuvo bilietus ir pasinerkite į šio nuostabaus miesto šurmulį.

Šilta Šiaurės Europos sostinė

Talinas viena iš jauniausių Europos sostinių. Mažoje teritorijoje susijungia mišrūs architektūros ir kultūros stiliai. Talinui pasisekė: jis liko beveik nepaliestas vykusio karo. Todėl šiuo metu atvykusius stebina autentiška architektūra. >>>