Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Stokholmas  Ryga

Ryga – miestas su istorija kiekvienam

Didžiausias Latvijos miestas ir jos sostinė kviečia apsilankyti ir atrasti savo istoriją Rygoje. Nesvarbu, ar tai būtų išvyka su šeima, šėlimas atrakcionų parke, ar ramus pasivaikščiojimas po miestą, Ryga turi visko. Įsigykite lėktuvo bilietus jau dabar! >>>

Ryga – miestas su istorija kiekvienam

Didžiausias Latvijos miestas ir jos sostinė kviečia apsilankyti ir atrasti savo istoriją Rygoje. Nesvarbu, ar tai būtų išvyka su šeima, šėlimas atrakcionų parke, ar ramus pasivaikščiojimas po miestą, Ryga turi visko. Įsigykite lėktuvo bilietus jau dabar!

Šeimos savaitgalis Rygoje

Galvojate apie išskirtinį savaitgalį kartu su šeima? Apsilankykite Rygoje! Latvijos sostinė turi, ką pasiūlyti ir mažiems, ir dideliems.

  • Rygos nacionalinis zoologijos sodas – regis, akivaizdi stotelė. Didesnis už Kauno zoologijos sodas siūlo ne tik paganyti akis į gyvūnus, bet ir edukacines programas vaikams.
  • Latvijos etnografinis muziejus po atviru dangumi supažindins su senovės latvių gyvenimu. Galima netgi pasimokyti pabūti amatininkais!
  • Laimos šokolado fabrikas suteiks džiaugsmo visų amžių smaližiams! Tai – didžiausias ir žinomiausias šokolado gamintojas visose Baltijos šalyse.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Aktyvios pramogos Rygoje

Norintiems aktyviai praleisti laisvalaikį užsiėmimų čia netrūks. Štai keleri pasiūlymai:

  • Pajuskite, ką reiškia būti užrakintais izoliuotame kambaryje viename iš 7 Rygos pabėgimų kambarių. Ar spėsite išsilaisvinti?
  • Apsilankykite Mežakakis nuotykių parke ir išbandykite savo jėgas trasose, įrengtose medžiuose.
  • Paskraidykite ore Aerodium! Vos už 30 km nuo Rygos esanti atrakcija siūlo išbandyti sklendimą, sukeliamą vertikaliomis oro srovėmis. Nauji pojūčiai garantuoti!

Atsipūskite medžių paunksmėje Rygos parkuose

Latvijos sostinė garsėja dėl savo gražių, prižiūrimų žaliųjų erdvių. Pamirškite nuolatinį skubėjimą ir pasivaikščiokite viename iš nuostabių Rygos parkų. Ypač gražus miesto parkas, įsikūręs Rygos tvirtovės pylimų griuvėsiuose. Parke dar yra 3,5 km ilgio kanalas. >>>