Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Ryga  Tenerifė

Tenerifė – pasakų sala

Amžinojo pavasario sala praminta Tenerifė – tikras brangakmenis Ispanijos karūnoje. Šioje nedidelėje, tačiau pasakiškai gražioje saloje rasite ne tik kvapą gniaužiančius vaizdus, bet ir įvairiausias, įdomiausias veiklas. Na, ko laukiate? Griebkite lėktuvų bilietus į šią pasakų salą! >>>

Tenerifė – pasakų sala

Amžinojo pavasario sala praminta Tenerifė – tikras brangakmenis Ispanijos karūnoje. Šioje nedidelėje, tačiau pasakiškai gražioje saloje rasite ne tik kvapą gniaužiančius vaizdus, bet ir įvairiausias, įdomiausias veiklas. Na, ko laukiate? Griebkite lėktuvų bilietus į šią pasakų salą!

Tenerifės pažiba – Santa Kruzas

Santa Cruz de Tenerife – salos sostinė, kuri pareigomis kas ketverius metus keičiasi su kitu miestu – Gran Kanarijoje esančiu La Palmas. O didžiausiame Tenerifės mieste apsilankyti kviečia daug atrakcijų!

  • Auditorio de Tenerife – ikoniškas banguotų formų pastatas, kuriame veikia įvairūs meno renginiai: operos, baleto ir teatro spektakliai bei koncertai.
  • Museo de la Naturaleza y el Hombre. Gamtos mokslų ir archeologijos muziejus – vienas iš svarbiausių visoje saloje. Šiame muziejuje galėsite akis į akį susidurti su garsiomis Guanche mumijomis.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Aktyvios pramogos Tenerifėje

Šioje Ispanijos saloje yra daugybė veiklų ir užsiėmimų. Visa tai patiks mėgstantiems itin aktyvų poilsį.

  • Loro Parque save vadina geriausiu pasaulyje zoologijos sodu. O jis tikrai pats garsiausias visose Kanarų salose! Daugybė gyvūnų, parodų ir vandens šou – tik dalelė to, kas vyksta Loro Parque.
  • Nardymas – veikla, kurią būtina išbandyti saloje! Nepraleiskite progos susipažinti su jūrų gyvūnija ir augmenija gyvai.
  • Banglentės, burlentės, jėgos aitvarai – šie sportai labai populiarūs Tenerifėje. Čia gausu vietų, kurios siūlo šias paslaugas ir pamokas pradedantiesiems. Ar išdrįsite sutramdyti stichijas?

Laikas Tenerifėje

Keliaujant visada svarbu prisiminti, kad laikas daugelyje pasaulio vietų skiriasi. Tenerifės atveju laikrodį reikės atsukti atgal dvi valandas – sala yra WET (arba UTC) laiko zonoje.

Ryga – savo kultūra besipuikuojantis miestas

Latvijos sostinė didžiuojasi savo turtingu kultūriniu paveldu. Jos senamiestį saugo UNESCO. O teatruose galima pamatyti pasaulinio garso spektaklius. Nors Latvijos, kaip ir Lietuvos, skaudi istorija, dabartis ir ateitis keičiasi. Ryga – puikus to įrodymas! >>>