Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Ryga  Stambulas

Turkiška  virtuvė

Stambulas džiugina turistus šviežiu maistu: čia gausu kvapnių vietinių vaisių ir daržovių, kurių galėsite įsigyti už nedidelę kainą. Būtinai paragaukite turkiškų patiekalų, tokių kaip dolma, shish kebab ar kamiyari – tikrai nenusivilsite. >>>

Turkiška  virtuvė

Stambulas džiugina turistus šviežiu maistu: čia gausu kvapnių vietinių vaisių ir daržovių, kurių galėsite įsigyti už nedidelę kainą. Būtinai paragaukite turkiškų patiekalų, tokių kaip dolma, shish kebab ar kamiyari – tikrai nenusivilsite. Turkai mėgsta itin saldžius desertus, tad smaližiai Stambule jausis tarsi rojuje – prie turkiškos arbatos paskanaukite tradicinio saldėsio baklavos, kuris nepalieka abejingų.

Stambulo turgus turkiškų tradicijų šventovė

Užsukite į Didįjį Stambulo turgų – tai ne tik puiki vieta pasižvalgyti lauktuvių, bet ir tikrų tikriausias istorinis paminklas. Šis turgus veikia nuo XV a. ir yra viena didžiausių dengtų turgaviečių visame pasaulyje. Jame gausu įvairių parduotuvėlių, kuriose galėsite įsigyti turkiškų papuošalų, tekstilės gaminių, tradicinių saldainių, šviežių vietinių vaisių ir daržovių,  taip pat šiame turguje rasite jaukių restoranėlių, kuriuose galėsite paragauti turkiškų valgių.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Ryga – ramaus poilsio oazė

Latvijos sostinė Ryga traukia ne tik naktinių linksmybių ir triukšmingų festivalių gerbėjus – šiame mieste gausu nuostabių parkų ir sodų, kuriuose galima ramiai pasivaikščioti su šeima ar atsipūsti po darbų.

  • Bastėjos kalnas – tai viena romantiškiausių Rygos vietų: siauri takeliai, medžių alėjos ir vandens kaskados sukuria ypatingą atmosferą tiek vasarą, tiek žiemą.
  • Latvijos universiteto botanikos sodas – čia tikrai patiks sodininkystės mėgėjams ir botanikos ekspertams, kurie turės galimybę apžiūrėti ir susipažinti su įvairiausių rūšių augalais.
  • Dauguvos promenada – tai puiki vieta pasivaikščiojimams ar pasivažinėjimams dviračiu, čia taip pat populiaru prisėsti išgerti kavos grožintis upės vaizdais. >>>