Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Ryga  Liverpulis

Čarlzo Dikenso miestas: Liverpulis

Šis šiaurės vakarų Anglijos miestas buvo viena iš mėgstamiausių Čarlzo Dikenso vietų. Dabar Liverpulis – vienas iš didžiausių šalies miestų, sparčiai žengiantis į ateitį. Tai – įvairiapusiškas, artistiškas miestas, kuriame tikrai verta apsilankyti! >>>

Čarlzo Dikenso miestas: Liverpulis

Šis šiaurės vakarų Anglijos miestas buvo viena iš mėgstamiausių Čarlzo Dikenso vietų. Dabar Liverpulis – vienas iš didžiausių šalies miestų, sparčiai žengiantis į ateitį. Tai – įvairiapusiškas, artistiškas miestas, kuriame tikrai verta apsilankyti!

Liverpulis – ne tik Bitlų miestas

Ne paslaptis, kad Liverpulis – miestas, nuo kurio prasidėjo legendinės grupės „The Beatles“ istorija. Net oro uostas, į kurį įsigysite lėktuvo bilietus, pavadintas Džono Lenono vardu. Tačiau tai – toli gražu ne viskas, ką gali pasiūlyti Liverpulis!

  • Tate Liverpool – garsi meno galerija, kurioje galima pasigrožėti britų ir tarptautiniu moderniu menu.
  • Liverpulio rotušė – vienas iš seniausių miesto pastatų. Siūloma ekskursija su gidu – puikus būdas apžiūrėti puošnų, amą atimantį rotušės vidų.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Tarptautinis kultūros centras – Liverpulis

Be muziejų ir meno galerijų Liverpulyje gyvuoja ir kitų sričių kultūra ir menai. Praturtinkite savo kelionę kultūros doze!

  • Pasimėgaukite nuostabia muzika klausydamiesi Karališkojo Liverpulio filharmonijos orkestro (angl. Royal Liverpool Philharmonic Orchestra) gyvai.
  • Pažiūrėkite spektaklį viename iš pasaulinio garso Liverpulio teatrų: Empire, Everyman, Neptune, Royal Court, Unity ir Liverpool Playhouse.
  • Pasidomėkite miesto gatvėse (ir net upėje!) esančiais meno kūriniais, pavyzdžiui, Superlambanana bei Liverpulio angelo sparnais (Liverbird street wings).

Kada geriausia apsilankyti Liverpulyje?

Švelnus jūrinis klimatas lepina Liverpulį šiltomis vasaromis ir neatšiauriomis žiemomis. Temperatūra čia retai nukrenta žemiau nulio. Todėl bilietus į šį miestą geriausia įsigyti pavasarį ir vasarą – tada palankiausia temperatūra ir nedaug lietaus.

Ryga – Baltijos šalių centras

Ryga – ne tik didžiausias Latvijos, bet ir visų Baltijos šalių miestas. Todėl čia yra ne tik daug ką apžiūrėti, bet ir daug ką nuveikti. Pigūs skrydžiai į Latvijos sostinę – puiki proga patirti šį dinamišką miestą patiems! >>>