Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Ryga  Kopenhaga

Kopenhaga – Skandinavijos rojus

Visada svajojote aplankyti Kopenhagą? Griebkite lėktuvo bilietus ir keliaukite apsižvalgyti. Tai yra miestas, galintis jums pasiūlyti įvairiausių pramogų nuo ankstyvo ryto iki vėlyvo vakaro. Miestas pilnas dviračių, stilingų žmonių, istorinės ir modernios architektūros. >>>

Kopenhaga – Skandinavijos rojus

Visada svajojote aplankyti Kopenhagą? Griebkite lėktuvo bilietus ir keliaukite apsižvalgyti. Tai yra miestas, galintis jums pasiūlyti įvairiausių pramogų nuo ankstyvo ryto iki vėlyvo vakaro. Miestas pilnas dviračių, stilingų žmonių, istorinės ir modernios architektūros.

Nemokamos pramogos

Apsilankykite Nyhavn. Tai yra įspūdingiausias vaizdas, kurį rasite Skandinavijos šalyse. Kanalas su XVII amžiaus pastatais, senomis valtimis, kuriose vis dar yra gabenama ir gaudoma žuvis. Nustebsite, visi namai prie kanalo nudažyti ryškiomis spalvomis. Žinoma, turėtumėte aplankyti Undinėlės statulą. Tai yra viena iš lankomiausių Kopenhagos vietų. Ši statula yra Hanso Kristiano Anderseno duoklė Danijai. Ji iliustruoja jo pasaką Mažoji undinėlė.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Kavos?

Dyrehaven vieta, kurioje gausite geriausius Benedikto kiaušinius Kopenhagoje. Geras maistas ir vieta, kurioje užsukantys žmonės tarsi nurimsta. Tad norintys įsilieti į miesto gyventojų kasdienybę turėtų čia užsukti pietų. Mėgstate knygas? Paludan jus sužavės. Miesto centre esanti kavinė dėl knygų gausos, tylos ir ramybės sukuria bibliotekos įspūdį.

Skandinavija kainuoja

Rygoje galbūt išleisite vos ne dvigubai mažiau negu Kopenhagoje. Bet Kopenhagą privalu aplankyti visiems keliaujantiems žmonėms. Galite nemažai sutaupyti lankydami nemokamas vietas, planuodami kelionę iš anksto ir, žinoma, nusipirkę Kopenhagos miesto pasą.

Trumpam į viduramžius

Taip galite pasijusti, atvykę į Rygos senamiestį. Šioje miesto dalyje išlikę labai daug to laikotarpio pastatų. Senamiestis žavi savo vingiuotomis siauromis gatvėmis, įvairiausiais skverais, kuriuose galėsite mėgautis miesto architektūra. >>>