Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Ryga  Kelnas

Vokietijos valgiai

Vokiečiai mėgsta riebiai ir sočiai pavalgyti bei skaniais valgiais vaišinti svečius, tad Kelno lankytojai alkani tikrai neliks. Vienas iš tipiškiausių vokiečių patiekalų – karka su žirneliais ir raugintais kopūstais, o jei mėgstate ne tokį sunkų maistą, būtinai paragaukite tradicinio obuolių ir bulvių žlėgtainio. >>>

Vokietijos valgiai

Vokiečiai mėgsta riebiai ir sočiai pavalgyti bei skaniais valgiais vaišinti svečius, tad Kelno lankytojai alkani tikrai neliks. Vienas iš tipiškiausių vokiečių patiekalų – karka su žirneliais ir raugintais kopūstais, o jei mėgstate ne tokį sunkų maistą, būtinai paragaukite tradicinio obuolių ir bulvių žlėgtainio.

Kainos Kelne

Muziejų bilietų kainos Kelne svyruoja nuo 3 Eur iki 9 Eur, vakarienė restorane atsieis apie 15–20 Eur, o tradicinių vokiškų gėrimų galėsite paskanauti už maždaug 3 Eur. Lėktuvų bilietų į Kelną kainos prasideda nuo 20 Eur.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Gal savaitgalį – į Rygą?

Ryga – Latvijos sostinė ir didžiausias Baltijos valstybių miestas, kuriame gyvena apie 705 000 gyventojų. Šis miestas yra įtrauktas į UNESCO Pasaulio paveldo sąrašą, tad išsiilgę turiningos ir naujų kultūrinių atradimų kupinos kelionės turėtų būtinai aplankyti šį Baltijos perlą.

Rygos senamiestis yra tarsi atgaiva architektūra besidominčių turistų akims – vaikštant šio miesto gatvėmis galima ne tik grožėtis įvairiais pastatais ir kitais kultūriniais paminklais, bet ir pamatyti, kaip per šimtmečius keitėsi Rygos veidas. Bene ryškiausias ir labiausiai Rygą iš kitų Baltijos miestų skiriantis architektūros stilius – Art Nouveau – pasižymi abstrakčiomis formomis ir puošniais ornamentais, tokiais kaip įvairūs augalai, mitiniai personažai ir gyvūnai. Šio stiliaus pastatai sudaro net 40 proc. centrinės Rygos architektūros, todėl lankytojai čia neabejotinai patirs didžiulį estetinį malonumą. >>>