Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Ryga  Eindhovenas

Kur pavalgyti Eindhovene?

Norite paragauti modernios olandų virtuvės? Užsukite į Eindhoveno centre įsikūrusį restoraną „Grand Cafe Centraal“ – nesvarbu, ar  ketinate tik greitai užkąsti, ar maloniai pavakarieniauti, čia tikrai rasite puikių pasiūlymų. >>>

Kur pavalgyti Eindhovene?

Norite paragauti modernios olandų virtuvės? Užsukite į Eindhoveno centre įsikūrusį restoraną „Grand Cafe Centraal“ – nesvarbu, ar  ketinate tik greitai užkąsti, ar maloniai pavakarieniauti, čia tikrai rasite puikių pasiūlymų.

O kokios gi kainos?

Eindhovene  vakarienės kaina skirtinguose restoranuose svyruoja nuo 15 iki 55 Eur dviems asmenims, vietinio alaus bokalas atsieis 5 Eur, o espreso kavos puodelis  – apie 2 Eur.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Įvairiaspalvis Rygos veidas

Nusprendėte keletą dienų praleisti Rygoje ir svarstote, ką būtų galima šiame mieste nuveikti? Ilgai ieškoti idėjų tikrai nereikės, tad griebkite lėktuvų bilietus ir leiskitės į puikią kelionę!

  • Rygos automobilių muziejus – tai puiki vieta visai šeimai: čia ne tik pamatysite skirtingų laikmečių transporto priemonių, bet ir galėsite apžiūrėti modernią ekspoziciją.
  • Rygos zoologijos sodas – seniausias zoologijos sodas Baltijos šalyse, jame gyvena daugiau nei 400 rūšių gyvūnų.
  • Latvijos nacionalinis teatras – dar XIX a. pabaigoje pradėtas statyti teatras šiandien lankytojus žavi stulbinamu interjeru.
  • Rygos centrinis turgus – vienas iš didžiausių  visoje Europoje, kuriame gausu pieno  gaminių, žuvies, mėsos, medaus, sezoninių vaisių ir daržovių  – čia tikrai pajusite draugišką Rygos atmosferą. >>>