Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Ryga  Brėmenas

Brėmenas – ne tik muzikantų miestas

Turbūt kiekvienas, paklaustas, ką žino apie Brėmeną, atsakys – Brėmeno muzikantai! Tačiau šis Vokietijos miestas turi pasiūlyti daug daugiau, o ne tik garsios brolių Grimų pasakos veikėjus. Brėmenas vilioja dėl savo vaizdingo senamiesčio ir ramių žalių erdvių. >>>

Brėmenas – ne tik muzikantų miestas

Turbūt kiekvienas, paklaustas, ką žino apie Brėmeną, atsakys – Brėmeno muzikantai! Tačiau šis Vokietijos miestas turi pasiūlyti daug daugiau, o ne tik garsios brolių Grimų pasakos veikėjus. Brėmenas vilioja dėl savo vaizdingo senamiesčio ir ramių žalių erdvių.

Jaukiomis Brėmeno gatvelėmis bevaikštant

Dauguma Brėmeno lankytinų vietų spiečiasi nedideliame, bet jaukiame istoriniame centre. Pradėkite savo kelionę nuo pagrindinės aikštės – Bremer Marktplatz. Ją supa nuostabūs pastatai, žavintys savo spalvinga ir puošnia architektūra. Čia pat stovi didinga miesto rotušė Bremer Rathaus bei XI a. siekianti ištaiginga Brėmeno katedra, į kurią santūriai žvelgia miestą saugantis riteris Rolandas (vok. Bremen Roland). Legenda byloja, kad Brėmenas išliks laisvas ir nepriklausomas tol, kol jis stovės. Visai netoli rasite ir garsiuosius muzikantus – Bremer Stadtmusikanten. Todėl nepamirškite sugriebti asilui už kojų ir sugalvoti norą! O jeigu dar turėsite laiko ir energijos po senamiesčio tyrinėjimo, patariame apsilankyti Brėmeno dailės muziejuje (vok. Kunsthalle Bremen).

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Kur pasistiprinti Brėmene?

Dažnas keliautojams kylantis klausimas – kur pavalgyti neišleidžiant daug pinigų, bet skaniai? Nesirūpinkite – išrinkome jums kelis variantus Brėmene!

  • Jūrų gėrybių mėgėjams patiks restoranų tinklas Nordsee. Jame prekiaujama jūrų gėrybių patiekalais jau daugiau negu 100 metų. Restoranai, pradėję veiklą Brėmene, taip pat siūlo vegetariškus patiekalus.
  • Puikius vegetariškus ir veganiškus patiekalus už prieinamą kainą siūlantis restoranas Vengo Die Gemüseküche – jaunimo pamėgta vieta bohemiškame Das Viertel kvartale.
  • Jei norite paragauti tikro vokiško šnicelio ar kitų tradicinių patiekalų, rinkitės Edel Weiss. Tačiau patartina rezervuoti vietą – tiek vietinių, tiek turistų mėgstamas restoranas retai turi laisvų staliukų!

Brėmenas – lengvai pasiekiamas kelionės tikslas

Pigius skrydžius į Brėmeną rasti lengva, nesvarbu, ar tai būtų jūsų kelionės tikslas, ar persėdimo taškas. Todėl norėdami pamatyti kažką naujo šis miestas – puiki vieta aplankyti. Mieste yra keli muziejai, žirgynai, kartingai, todėl veiklos ras visi. Be to, čia puiki vieta pasidairyti į vitrinas – Brėmeno kainos nesikandžioja!

Ryga – viena iš gyvybingiausių Europos sostinių

Latvijos sostinei jau daugiau negu 800 metų, tačiau miestą užvaldžiusi jaunatviška dvasia. Be UNESCO saugomo senamiesčio čia yra daug įdomių muziejų, teatrų, ir kitų šiuolaikiškų linksmybių vietų. >>>