Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Ryga  Barselona

Barselona – architektūros ir meno sostinė

Aplankykite nepaprasto grožio Ispanijos uostą – Barseloną! Šis miestas vilioja šilta saule, skaisčia jūra bei žadą atimančiais statiniais. >>>

Barselona – architektūros ir meno sostinė

Aplankykite nepaprasto grožio Ispanijos uostą – Barseloną! Šis miestas vilioja šilta saule, skaisčia jūra bei žadą atimančiais statiniais.

Stulbinanti Barselonos architektūra

Barselona žymi dėl savo įspūdingos architektūros bei menų gausos. Čiupkite lėktuvų bilietus ir nepamirškite fotoaparato – šiose vietose jo tikrai prireiks!

  • Sagrada Familia bažnyčia. Kiekvienas, turėjęs progą apsilankyti Barselonoje, paklaustas kaipmat atsakys: nepamatyti šio jau seniai statomo architektūrinio šedevro – tai lyg apskritai neaplankyti Barselonos.
  • Barselonos katedra. Dar vienas Barselonos pasididžiavimas – į dangų besistiebianti įspūdinga gotikinio stiliaus katedra, kurios statybos truko nuo XIII a. iki XIX a.
  • Gotikinis kvartalas. Šiame kvartale įsikūręs Barselonos senamiestis – tikras architektūros lobynas, pilnas vingiuojančių siaurų gatvelių bei nepaprasto grožio namų, balkonėlių ir bokštelių.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Praleiskite menišką popietę Barselonos muziejuose

Miesto lankytojus žavi ne tik miesto vaizdai, bet ir gausybė meno muziejų, kuriuose eksponuojami garsių kūrėjų darbai. Pikaso muziejuje, įsikūrusiame La Ribera kvartale, eksponuojami ne tik garsaus ispanų dailininko darbai – jame vyksta įvairūs renginiai, parodos bei ekspozicijos. Šiek tiek tolėliau nuo Barselonos įsikūręs netradicinis, galima sakyti, siurrealus Salvadoro Dali muziejus. Galime pažadėti, kad tokio muziejaus kaip šis dar tikrai nesate matę.

Truputis Barselonos istorijos

Barselonos istorija – spalvinga kaip paties miesto architektūra. Sakoma, miestui pamatus padėjęs pats Heraklis, o 1888 m. ir 1929 m. čia vyko pasaulinės parodos. Daugiau sužinosite apsilankę šiame nepaprastame mieste! >>>