Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Palanga  Londonas

Londonas – įvairioms progoms

Pigūs skrydžiai vėl ir vėl kviečia į Londoną! Miestas, kuriame telpa visas pasaulis. Jis kaskart žada naujus įspūdžius, primena apie čia gyvenančius puikius žmones ir ragina atrasti šį tą naujo britų kultūroje. >>>

Londonas – įvairioms progoms

Pigūs skrydžiai vėl ir vėl kviečia į Londoną! Miestas, kuriame telpa visas pasaulis. Jis kaskart žada naujus įspūdžius, primena apie čia gyvenančius puikius žmones ir ragina atrasti šį tą naujo britų kultūroje.

Atraskite Londoną iš naujo

Ieškokite pigių lėktuvų bilietų ir keliaukite pamatyti dar daugiau pasaulinio garso objektų Londone!

  • Kew Gardens į UNESCO Pasaulio paveldo sąrašą įrašyti dėl didžiausios ir įvairiausios augalų kolekcijos pasaulyje. Pabaigus atnaujinimo darbus, botanikos sodai visuomenei bus atviri šiais metais.
  • Viktorijos ir Alberto muziejus (trump. V&A) yra didžiausias meno ir dizaino muziejus pasaulyje. Įspūdingos kolekcijos dydis bei įvairovė atskleidžia žmogaus kūrybiškumą.
  • Hampstead Heath yra viena iš populiariausių žaliųjų vietų Londone. Vos už 6 km nuo Trafalgaro aikštės nutolusiame parke yra zoologijos sodas, 3 tvenkiniai ir baseinas, kurie skirti maudytis.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Kur pigiai pavalgyti Londone?

Rekomenduojame 3 vietas, kuriose Londone pavalgysite pigiai ir skaniai:

  1. Franco Manca picų iš saldžiosios tešlos, kainos prasideda nuo 5 Eur. Klientai giria firminę picą su čioriso dešra.
  2. Garsiame Brick Lane turguje užsukite į Beigel Bake. Beigelis su jautiena ir garstyčiomis čia kainuoja 4 Eur. Beje, beigelių kepykla dirba visą parą, 7 dienas per savaitę.
  3. Seniausiame Londono Borough turguje ieškokite Bread Ahead kepyklėlės. Verta paragauti milžiniškų, įvairiausių skonių spurgų, kurių viena kainuoja apie 3 Eur. >>>