Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Palanga  Kijevas

Kodėl visi keliauja į Kijevą?

Kijevas – itin populiari savaitgalio kryptis, kurią keliautojai renkasi dėl daugelio priežasčių. Tai pigūs skrydžiai, nerealios kainos, galimybė apsilankyti viename didžiausių Europos miestų ir, žinoma, įdomūs lankytini objektai! >>>

Kodėl visi keliauja į Kijevą?

Kijevas – itin populiari savaitgalio kryptis, kurią keliautojai renkasi dėl daugelio priežasčių. Tai pigūs skrydžiai, nerealios kainos, galimybė apsilankyti viename didžiausių Europos miestų ir, žinoma, įdomūs lankytini objektai!

Ką verta pamatyti Kijeve?

  • Šv. Sofijos soboras – UNESCO saugomas monumentas, viena seniausių pasaulyje stačiatikių cerkvių, kurios išskirtinumas – 13 paauksuotų kupolų.
  • Kijevo Pečorų laura – UNESCO saugomas vienuolynas, vadinamas stačiatikių Vatikanu.
  • „Tėvynės“ paminklas – įspūdingas monumentas, kurio aukštis – didesnis nei Niujorko laisvės statulos.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Įdomūs faktai apie Kijevą ir Ukrainą

Kijevo metro stotis, vadinama Arsenalna, yra laikoma giliausiai esančia metro stotimi pasaulyje, ji įrengta net 105 m gylyje! Šalia traukinių stoties esantis McDonald’s restoranas įeina į lankomiausių McDonald’s restoranų penketuką pasaulyje. Ukraina patenka į daugiausiai alkoholio suvartojančių šalių sąrašą, jai atitenka penkta vieta.

Kainos Kijeve

Lėktuvo bilietai į Kijevą tokie pigūs! Tokios pat yra ir kainos Kijeve! Metro bilietas kainuos apie 16 euro centų, bilietas į Kijevo Pečorų laurą suaugusiam kainuos 80 euro centų, pietūs atsieis 3–4 Eur, o nakvynė 4* viešbutyje kainuos apie 24 Eur. >>>