Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Niujorkas  Vilnius

Vilnius – nuoširdus miestas

Vilnius jaudinantis ir nuoširdus miestas. Jis, kaip kelionės kryptis Baltijos šalyse, kasmet pritraukia vis daugiau turistų. Miestas stebina savo kultūra, kraštovaizdžiu, siūlomomis pramogomis ir kokybišku maistu. >>>

Vilnius – nuoširdus miestas

Vilnius jaudinantis ir nuoširdus miestas. Jis, kaip kelionės kryptis Baltijos šalyse, kasmet pritraukia vis daugiau turistų. Miestas stebina savo kultūra, kraštovaizdžiu, siūlomomis pramogomis ir kokybišku maistu.

Verta aplankyti

Kadangi Gedimino pilis šiuo metu uždaryta, ne mažiau įspūdinga panorama atsiveria nuo Trijų Kryžių kalno. Jis laikomas tautinės tapatybės ir pasipriešinimo okupacijai simboliu.

Kiekvienam, lankančiam Vilnių, reikėtų užsukti ir į Genocido aukų muziejų. Šis muziejus pasakoja apie genocidą ir laisvės kovas Lietuvoje. Taip pat labai įdomi Vilniaus vieta yra senosios Bernardinų kapinės. Tai yra seniausios kapinės mieste, į kurias žmonės dažnai užsuka pasivaikščioti.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Maisto pasiūla Vilniuje

Šiltuoju metų sezonu, savaitgaliais, galima užsukti į Tymo turgų. Jame vyksta Open Kitchen. Grojant muzikai, šalia Vilnelės galėsite paragauti įvairiausio maisto po atviru dangumi. Taigi čia galėsite ne tik užkąsti, bet ir smagiai praleisti laiką. Visai netoliese yra Užupio picerija. Vieta, kurioje visais metų laikais labai daug žmonių dėl vienų iš geriausių picų Vilniuje. Jos tikrai nenusileidžia itališkoms picoms.

Kainos Vilniuje nudžiugins

Net tarp Baltijos šalių Vilnius jus nudžiugins savo kainomis. Nebrangus ir kokybiškas maistas. Pigūs skrydžiai iš didžiųjų Europos oro uostų. Visa tai yra labai maža dalis to, ką jums pasiūlys šis miestas.

Amerikietiškoji svajonė Niujorke

Tikriausiai kiekvienas iš mūsų yra svajojęs aplankyti Niujorką. Kodėl nenusipirkus lėktuvo bilietų ir neaplankius svajonių miesto? Dangoraižiai, Centrinis parkas, Wall street’o gatvės Niujorke viską tiesiog būtina pamatyti! >>>