Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Milanas  Vilnius

Lietuvos kultūros sostinė Vilnius!

Keliaudami ne tik atrandame, bet ir plečiame savo pasaulio suvokimą. Lietuva, viena iš Baltijos šalių, pasižymi išskirtinai gražia ir modernia sostine, kurioje apsilankę atrasite ir susipažinsite su unikalia miesto kultūra. >>>

Lietuvos kultūros sostinė Vilnius!

Keliaudami ne tik atrandame, bet ir plečiame savo pasaulio suvokimą. Lietuva, viena iš Baltijos šalių, pasižymi išskirtinai gražia ir modernia sostine, kurioje apsilankę atrasite ir susipažinsite su unikalia miesto kultūra.

Kvapą gniaužiančios Vilniaus vietos

Įsigykite pigius bilietus ir keliaukite aplankyti šiuos žymius objektus, kurie atims žadą:

  • Pučkorių pažintinis takas. Tai yra ir piliakalnis, ir atodanga, kuris mini seniausius istorinius laikus. Šaltiniai rodo, jog čia žmonės gyveno dar akmens amžiuje.
  • Kalvarijų Kryžiaus kelias. Tai yra 7 km kelias, kuriuo einant atsiveria gražus kraštovaizdis su stačiais šlaitais.
  • Verkių dvaro sodyba su parku. Ši sodyba yra įsikūrusi miesto pakraštyje, nuo kurio atsiveria įspūdinga miesto panorama.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Vilniaus virtuvių įvairovė

Vilniuje gausu įvairių šalių virtuvių restoranų. Tradiciniai patiekalai ir kitų šalių virtuvių maistas tiekiamas geriausiuose restoranuose. Rekomenduojame geriausiai išrinktų restoranų top 3:

  • Gastronomika. Unikalus restoranas, kurio maistas ruošiamas iš išskirtinės kokybės ingredientų. Skanaudami patiekalus restorane leisitės į naujus potyrius.
  • Džiaugsmas. Tai yra restoranas-bistro, kuriame naudojami tik lietuviški produktai. Restorano idėja yra paprastumas ir kokybė.
  • Šturmų švyturys. Restoranas, kuriame atrasite išskirtinai šviežią žuvį bei ramybe dvelkiantį jausmą. >>>