Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Madridas  Vilnius

Baroko atspindys lėkštėje

Baroko pavyzdžių galima aptikti ne tik vaikštinėjant po Vilniaus senamiestį, bet ir užsukus į lietuviškų patiekalų restoraną. Vienas iš barokinės kulinarijos pavyzdžių lietuvių virtuvėje yra suktinukai – tai muštos mėsos pjausnys, įdarytas daržovėmis, kiaušiniais ar grybais. >>>

Baroko atspindys lėkštėje

Baroko pavyzdžių galima aptikti ne tik vaikštinėjant po Vilniaus senamiestį, bet ir užsukus į lietuviškų patiekalų restoraną. Vienas iš barokinės kulinarijos pavyzdžių lietuvių virtuvėje yra suktinukai – tai muštos mėsos pjausnys, įdarytas daržovėmis, kiaušiniais ar grybais. Manoma, kad šį patiekalą, kaip ir daugelį kitų barokinio paveldo pavyzdžių, į Lietuvą atgabeno Bona Sforca.

Kainos Vilniaus senamiestyje

Išlaidauti lankant įvairias vietas Vilniaus senamiestyje nereikės – apsilankymas Vilniaus universitete ir Šv. Jonų bažnyčios varpinėje suaugusiam žmogui iš viso atsieis 4 Eur, o lietuviškų patiekalų paragauti galima už maždaug 7–10 Eur.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Madridas – temperamentingoji Ispanijos širdis

Madridas – niekada nemieganti ir karštų ritmų kupina Ispanijos sostinė, gausiai lankoma viso pasaulio turistų. Nors šis miestas neturi nei žydros jūros, nei auksinių paplūdimių, tai netrukdo Madridui būti vienu iš žavingiausių ir patraukliausių Europos miestų. Ispanijos sostinėje gausu kultūros ir istorijos paminklų, įspūdingos architektūros, o kone ištisus metus šviečianti saulė Madridą paverčia dar patrauklesniu.

Karališkosios istorijos atspindžiai

Pigūs skrydžiai į Madridą suteiks progą aplankyti Karališkuosius rūmus (Palacio Real)  – tai buvusi Ispanijos karališkosios šeimos rezidencija, beje, didžiausi karališkieji rūmai visoje Europoje. Čia lankytojai apgaubiami prabanga jau nuo pirmo žingsnio – akys raibsta nuo įspūdingų lubų, freskų ir įmantriai dekoruotų menių, ką jau kalbėti  apie išpuoselėtus sodus, menančius ilgus karališkosios šeimos pasivaikščiojimus vakarais. Turistai, besidomintys Europos aristokratijos istorija ir norintys pajusti unikalią XVIII a. dvasią, čia tikrai turės ką veikti. >>>