Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Londonas  Ryga

Kuo ypatinga Latvijos sostinė Ryga?

Viena iš trijų Baltijos šalių Latvija keliautojus žavi savo gamtos lobynais, kalba, kultūra. Latvijos kultūros centras, žinoma, yra Ryga. Rygos ypatingumą žymi moderni art nouveau architektūra, UNESCO saugomas senamiestis ir didžiausias turgus Europoje. >>>

Kuo ypatinga Latvijos sostinė Ryga?

Viena iš trijų Baltijos šalių Latvija keliautojus žavi savo gamtos lobynais, kalba, kultūra. Latvijos kultūros centras, žinoma, yra Ryga. Rygos ypatingumą žymi moderni art nouveau architektūra, UNESCO saugomas senamiestis ir didžiausias turgus Europoje.

Ką tikrai verta aplankyti Rygoje?

  • Vienas įdomiausių muziejų Latvijoje yra Rygos automobilių muziejus. Jame bus įdomu visiems. Čia ypač žavi interaktyvios skirtingų laikotarpių ekspozicijos, daug ką galima išbandyti ir patirti pačiam.
  • Į UNESCO Pasaulio paveldo sąrašą yra įtrauktas ne tik Rygos senamiestis, bet ir centrinis Rygos turgus.
  • Adresu Mazā pils iela 17 rasite seniausią pastatų kompleksą, pavadintą Trys broliai. Šie trys senoliai siekia XV a.

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Pamėgti Rygos barai

Sužinokite, kuriose vietose mėgsta linksmintis net vietiniai.

  • Bare I love you – jauki aplinka ir šauni muzika, geras maisto bei gėrimų pasirinkimas.
  • Café Leningrad patiks mėgstantiems keliauti laiku. Čia juntama sovietinės eros atmosfera, vyksta gyvos muzikos koncertai.
  • Folk baras ALA Pagrabs organizuoja ne tik koncertus, bet ir šokius! Šiame didžiuliame bare groja vietiniai ir viso pasaulio muzikantai. Patirkite vakaronės linksmybes!

Ryga – viena pigiausių Europos krypčių

Kainos Rygoje labai panašios į lietuviškas. Pavyzdžiui, įvairių prekių kainos Rygoje yra aukštesnės nei Vilniuje, tačiau vietiniuose restoranuose turėtumėte sumokėti šiek tiek mažiau negu Vilniuje. >>>