Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Pigūs skrydžiai Londonas  Kaunas

Londoną myli visi

„London is a lifetime”, – taip apie savo mylimą miestą kalba britai. Tačiau Londoną myli ne tik britai. Viename iš didžiausių Europos miestų gyvena daugybė skirtingų žmonių. Čia kalbama >>>

Londoną myli visi

„London is a lifetime”, – taip apie savo mylimą miestą kalba britai. Tačiau Londoną myli ne tik britai. Viename iš didžiausių Europos miestų gyvena daugybė skirtingų žmonių. Čia kalbama daugiau negu dviem šimtais skirtingų kalbų. Įsigykite pigius skrydžius ir pirmyn į Londoną!

Londono ritmas netikėtose vietose

Londono parkuose ir net turguose atsispindi dinamiškas miesto ritmas ir atviras požiūris į žmones. Čia galite ne tik apsipirkti, pabūti, bet ir įsilieti į miesto gyvenimą. Tad ką aplankyti?

  • Brick lane turgus sekmadienį virsta judria, skania ir skambia geros nuotaikos švente. Kokios tik nori pasaulio virtuvės (yra net lietuviškų patiekalų), profesionalūs muzikantai, pasaulyje gerai žinomų gatvės meno artistų piešiniai telpa į Brick lane’ą.
  • Netoli miesto centro didžiausiame Hyde park’e sekmadienį Speaker’s corner skvere gali išgirsti miesto oratorių. 

Skrendu.lt skrydžių ekspertai padės pasirūpinti viskuo, ko gali prireikti perkant lėktuvų bilietus. <<<

Tradiciniai Londono patiekalai

Kai kurie valgiai, pavyzdžiui, pyragai su įvairių mėsos rūšių įdaru Londone gaminami dar nuo Karalienės Viktorijos laikų.

  • Kepta jautiena su Jorkšyro pudingu yra savaitgalio šeimos pietų maistas Londone. Pudingu laikomi iš miltų, kiaušinių ir pieno pagaminti ir orkaitėje kepti tešlainiai, kuriuos prieš ragaudami britai pamirko padaže.
  • Populiarūs jau minėti įvairiausių rūšių pyragai. Juos mėgstama įdaryti kiauliena, jautiena, kepenėlėmis, svogūnais ir grybais. Saldžiuosius gamina su obuoliais, rabarbarais, gervuogėmis. >>>